Infi & Independer

Independer verovert de energiemarkt met een onafhankelijke energievergelijker. Infi ontwikkelde de applicatie binnen het Infi Bootstrap-programma en hielp ze snel de markt op.

Independer, dé organisatie die de financiële wereld transparanter en eerlijker wil maken, voegde naast de mogelijkheid om verzekeringen te vergelijken eind 2014 ook de energievergelijkingssite toe.

Infi & Independer

Ons werd gevraagd om te helpen met deze uitbreiding van de vergelijkingsdiensten van Independer. De wens was om snel en efficiënt met de vergelijker live te kunnen gaan. De applicatie voor de energievergelijkingssite is daarom binnen het Infi Bootstrap-programma ontwikkeld. In een team met zowel mensen van Infi als van Independer werkten we aan het beste resultaat.

Recent werk van Infi voor Independer

De energievergelijkingssite van Independer is volledig onafhankelijk van andere Independer-sites ontwikkeld. Onder technische leiding van de waarmakers van Infi bouwden we eerst een zeer voorlopige versie van de applicatie. Met de daarna verzamelde feedback pasten we de applicatie aan. Het proces van bouwen, feedback ontvangen en aanpassen herhaalde zich continu. Hierdoor konden wij de energievergelijkingssite voor Independer in korte tijd op een gedegen manier waarmaken.

Op dit moment zijn wij nog steeds betrokken bij het optimaliseren en het vernieuwen van de energievergelijker. Elke dag een beetje beter.

screenshot-independer

Stijn, teamleider bij Independer:

Via de Bootstrap methode heb ik nauw samengewerkt met de mensen van Infi. Door de korte lijntjes kom je tot prachtige resultaten. Als één team willen we het best mogelijke bereiken. Ik er ben heel enthousiast over dat ik de technische kant van Independer met Infi mag waarmaken!

Nieuws over Independer

Andere klanten

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?