Infi & Livis

Iedere Nederlander moet EHBO kunnen verlenen – dat wil Livis bereiken. Met de door Infi uitgevoerde herbouw van Livis.nl zijn we klaar om dit waar te gaan maken.

Je hoeft niet meer wekenlang op zaterdagmiddag naar een docent te luisteren om te leren hoe je moet reanimeren. Livis maakt het mogelijk om online een EHBO-theoriecertificaat te halen en de opgedane kennis toe te passen in een praktijksessie in de buurt. Zo leert iedereen EHBO verlenen.

Infi en Livis

Ons werd gevraagd om Livis te herbouwen om het klaar te maken voor de groeiambities van online cursusaanbieder Dutch Learning Company, recent overgenomen door RTL Ventures.

Infi ging de herbouw van het huidige softwaresysteem, toen nog iedereenehbo.nl, aan met de voorwaarde dat de online winkel gewoon open bleef. Tijdens de verbouwing migreerden we het het oude systeem van DLC waarbij alle bestaande data behouden bleef.

Recent werk van Infi voor Livis

Met een team van twee ontwikkelaars en een Scrum Master van Infi, twee freelance front-end ontwikkelaars en een Product Owner van Livis werken we dagelijks bij elkaar op kantoor om de nieuwe website waar te maken.

De vernieuwde verkoopsite met bijbehorend CMS en moderne betaalomgeving staan inmiddels live. Op dit moment wordt er doorgewerkt aan het nog verder verbeteren van de user experience binnen het platform, aan de voor- én achterkant.

Infi maakt voor Livis waar:

  • Ontwikkeling nieuwe website en leeromgeving Livis;
  • Grootschalige datamigratie vanuit het oude systeem;
  • Vervangen van de volledige betaalomgeving.
livis-screen-2017

Ingeborg, Managing Director bij Livis:

Met Infi was er direct een klik! Ze hebben een pragmatische (bijna Rotterdamse) aanpak van werken en beseffen dat als je core business afhangt van het functioneren van de website, je wilt samenwerken met een partij die jouw core business minimaal net zo belangrijk vindt als jijzelf!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?