Infi & NLZIET

Met NLZIET kijk je online (live) televisie zonder reclame. Alle tv-programma’s van de NPO, RTL en SBS op één platform. Infi maakt het technisch allemaal mogelijk.
 

NLZIET is een samenwerkingsverband van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO), RTL Nederland en SBS Broadcasting. Als abonnee krijg je toegang tot de drie online tv-diensten voor de prijs van één. Kijkers kunnen tot 365 dagen programma’s terugkijken en in een aantal gevallen zeven dagen vooruit. Al het aanbod is reclamevrij en van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Infi & NLZIET

Ons werd gevraagd om de bouw van de webapplicatie NLZIET.nl en de complete technische backend waar te maken. Drie verschillende partijen technisch aan elkaar knopen en een abonnementssysteem bouwen is geen kleine klus, maar het is gelukt! We werken in een hecht team op locatie samen. Hierdoor kunnen we stabiel blijven ontwikkelen, met snelle feedback vanaf de andere kant van ons bureau.

Recent werk van Infi voor NLZIET

Eind 2017 hebben wij het NLZIET-platform volledig vernieuwd, aan de voor- én achterkant. Door toevoeging van live- en replay-tv is er geen enkele reden meer om nog een tv-abonnement te hebben! Alle content van NPO, RTL en SBS is nu altijd binnen één omgeving te bekijken. Dagelijks verbeteren we met een vast team het platform van NLZIET en bieden we 24/7 support.

Infi maakt voor NLZIET waar:

nlziet-live-screenshot

Hans, projectmanager bij NLZIET:

Infi is voor ons de spin in het technische web van onze dienst. Ze bouwden voor ons de backbone waar NLZIET op draait en ze zorgen voor continue doorontwikkeling en technisch support. We werken heel plezierig samen met de mensen van Infi. Ze zijn enthousiast, gretig en hebben de professionaliteit van een volwassen IT-organisatie. Dit is voor IT-land zeker niet de standaard, Infi maakt het wel waar!

Aan dit project werken mee

Nieuws over NLZIET

Andere klanten

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?