Infi & Pepper

Op datingsite Pepper vind je je grote liefde. Infi ondersteunt Pepper bij het veroveren van de online datingwereld door het onderhouden en uitbouwen van de website, met maatwerksoftware oplossingen waar ieder softwarebedrijf voor valt.
 

Pepper is een datingsite gericht op alle singles. Singles worden met elkaar gematcht op basis van de uitkomsten uit de persoonlijkheidstest. Hiermee willen ze het online datingavontuur van de leukste singles tot een succes maken.

Infi & Pepper

Ons werd in 2012 gevraagd om Pepper.nl opnieuw te bouwen en klaar te maken voor de groeiambities van de datingsite. Sindsdien zorgen we dat de datingsite het continu waarmaakt bij de singles van Nederland.

Recent werk van Infi voor Pepper

Infi heeft Pepper geschikt gemaakt voor Cloud-hosting bij Microsoft Azure. Dit heeft voor een aanzienlijke kostenbesparing gezorgd. Tijdens deze migratie bouwden we eerst een zeer voorlopige herziene versie van Pepper om vervolgens in korte fases feedback te vragen en deze door te voeren. Zo voegden we ook geleidelijk nieuwe functionaliteiten aan Pepper toe.

Op dit moment werken we nog steeds aan het onderhoud en de doorontwikkeling van het Pepper-platform.

Infi bouwde eerder voor Pepper:

  • Nieuwe chatserver en backoffice voor de website;
  • Uitbreiding zoekfunctionaliteit binnen Pepper;
  • Ondersteuning voor de iOS en Android apps.
pepper-screenshot-2017

Anna, Product Owner bij Pepper:

Pepper is sneller en presteert beter dan ooit dankzij het werk van Infi. Voor Pepper zochten we naar een flexibele en pragmatische partij die snel kon schakelen. Infi maakt dit waar. Ze zijn lean en mean georganiseerd en de medewerkers zijn zo betrokken dat ze zich onderdeel voelen van Pepper.

Aan dit project werken mee

Nieuws over Pepper

Andere klanten

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?