Infi & Picnic

Picnic is de snelst groeiende online supermarkt op aarde. Infi ondersteunt Picnic in de bouw en onderhoud van het Picnic-systeem. Heel belangrijk voor een wereldveroveraar die snel opschaalt!

Snelst groeiende bedrijf, dat betekent dat je veel tegelijkertijd moet opschalen. Stel je maar eens voor wat er achter de schermen van een online supermarkt allemaal moet gebeuren. Zo moet het systeem de routes van de bezorgdiensten, al die elektrische karretjes, berekenen en er voor zorgen dat de distributiecentra van Picnic op tijd bevoorraad worden.

Dat niet alleen, dit systeem moet ook nog eens bedenken wat de meest effectieve manier is om een bezorgwagen te vullen, en alle actuele gegevens aanleveren aan de webshop die door een enorm snelgroeiend aantal Nederlanders wordt gebruikt. Een flinke uitdaging dus!

Infi & Picnic

Wij hebben met Picnic meegedacht over de gebruikersrechten binnen het complexe systeem dat wordt gebruikt door mensen met allerlei verschillende rollen: marketeers, distributiecentra, planners, de inkoopafdeling en beheerders. Hiermee hebben we Picnic geholpen om hun softwarearchitectuur nog beter onderhoudbaar én schaalbaar te maken.

Aan dit project werken mee

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?