Infi & Woonz.nl

Woonz.nl biedt overzicht en transparantie in wonen, zorg en service voor senioren. Infi maakt het technisch allemaal waar. 

Woonwensen veranderen bij elke levensfase. Woonz.nl biedt senioren de hulp om een woning te vinden met de gewenste service en zorg die bij hen past. Het platform geeft een overzicht van het landelijke aanbod met de bijbehorende kosten en persoonlijke mogelijkheden. 

Infi & Woonz

Ons werd in 2014 gevraagd of we Woonz.nl verder wilden helpen in haar technische ontwikkeling zodat het platform mee kon groeien met het intensieve gebruik van consumenten. Hiervoor hebben we het bestaande platform overgenomen van de vorige ontwikkelaar. Na deze overname kon de doorontwikkeling snel beginnen.

Recent werk van Infi voor Woonz.nl

We werken continu aan de doorontwikkeling van het platform. We zorgen ervoor dat het platform in kleine stappen verbetert zodat senioren nog gemakkelijker de perfect passende woning kunnen vinden. Op dit moment werken we bijvoorbeeld aan een groot redesign van de Woonz-website waardoor de gebruiksvriendelijkheid van de website sterk wordt verbeterd.

Annemiek, directeur van Woonz.nl:

Wij werken met Infi samen binnen een klein maar krachtig team. Infi schakelt snel en heeft alleen top-IT'ers in dienst. En dat merk je!

Aan dit project werken o.a. mee

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?