Infi & Xillio

Voor Content Services moet je bij Xillio zijn. Infi helpt Xillio met het maken van naadloze verbindingen tussen applicaties zodat content uitwisselen een peuleschil is!

Xillio heeft al meer dan 12 jaar ervaring met het uitvoeren van honderden complexe content-integratie- en migratieprojecten. Het is hun missie om transparante toegang te verschaffen tot alle versies van ongestructureerde content die verspreid door de organisatie zijn opgeslagen; in applicaties, beveiligde omgevingen of in de cloud.

In de visie van Xillio worden en blijven contentbronnen beheersbaar, voorspelbaar en toekomstvast. Hiervoor zetten zij hun zelfgebouwde Connector Framework in. Dit handige framework omvat een Unified Data Model, standaard connectoren om applicaties aan elkaar te koppelen, een serverarchitectuur en een uitbreidbare architectuur.

Infi & Xillio

Om het Xillio Connector platform als SaaS (Software-as-a-Service) aan te gaan bieden moet er qua techniek en infrastructuur een en ander veranderen. De kennis die we bij Infi in het verleden hebben opgedaan met dergelijke trajecten zetten we nu in om Xillio te helpen deze nieuwe stap te maken!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?