Adolfo is Infi

Adolfo is developer

Uiteindelijk ging het lampje branden: waarom maak je niet van je hobby je werk?

Mijn eerste contact met de programmeerwereld gebeurde toen ik nog op school zat. Een vriend liet me zien dat Word een speciale editor had waarin je Visual Basic programma’s kon schrijven. Ik vond het fascinerend en wilde er graag meer over weten. Het was dan onvermijdelijk dat ik met de tijd bekend zou worden tussen mijn vrienden als de nerd die websites kon maken of die je computerproblemen kon oplossen. Niet dat ik veel wist of zo, in ieder geval niet aan het begin… Maar ik was goed met Googlen.

Van je passie je werk maken

Voor een lange tijd heb ik gedacht dat mijn passie voor programmeren een hobby zou blijven. Dat heeft ertoe geleid dat ik mijn eerste studiejaar rechten heb gedaan (ja, echt). De studie was wel te doen, maar ik verveelde me kapot. Uiteindelijk ging het lampje branden: waarom maak je niet van je hobby je werk? En dat heb ik dus gedaan.

Er zijn veel dingen die ik mooi vind aan programmeren. Een daarvan is dat er zoveel informatie gewoon beschikbaar is op het internet. Je kan bijna alles leren als je tijd en interesse hebt! Maar nog meer dan dat vind ik het bijzonder dat de programmeur community zo verwelkomend is. Bewijs daarvan zijn de talloze meetups die regelmatig plaatsvinden, ook hier in Utrecht. Infi’s betrokkenheid bij het organiseren en hosten van meetups vind ik veel zeggen over de bedrijfscultuur. Het was dan geen moeilijke keuze om hier te komen werken.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?