Alex is Infi

Alex is developer

"Je hoofd breken over een complex probleem om vervolgens een oplossing te verzinnen vind ik iets heel moois"

Toen ik een jaar of acht oud was kreeg ik mijn eerste spelcomputer, een Sony PlayStation. In de daaropvolgende jaren was ik niet meer weg te slaan van dat ding, en moest ik zelfs een traantje laten wanneer het systeem op een sombere dag weigerde op te starten. Toevallig kregen we ergens in diezelfde maand een pc ter vervanging en werd ik geïntroduceerd tot het internet.

Omdat ik computers zo leuk vond, had ik als extra vak op de middelbare school gekozen voor ICT. Door middel van dit vak kwam ik erachter hoe webpagina’s opgebouwd werden. Helaas was dit op het moment niet interessant genoeg om mijzelf er verder in te verdiepen met een vervolgstudie.

Pas jaren later, na opgeleid te zijn als meubelmaker, kwam ik erachter dat de wereld hard aan het veranderen was. Er waren softwareontwikkelaars nodig, en nog heel veel ook. Ik ging me oriënteren op wat er te studeren was binnen de wereld van IT. Er waren enorm veel opleidingen beschikbaar die allemaal een verschillende hoek van de IT-wereld opging. Vanwege mijn “kennis” van de middelbare school koos ik uiteindelijk voor de opleiding Software Engineering.

Naast programmeren ben ik ook een groot fan van sport. Sinds ik een kleine jongen was hield ik erg veel van voetbal. Vooral op straat met wat vrienden. Tegenwoordig doe ik helaas wat minder aan voetbal, maar vervang dat lege gat op met krachttrainen of (kick)boksen in de sportschool.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?