Dylan is Infi

Dylan is developer

Ik kan hier mijn grenzen verleggen.

Alweer zes jaar geleden ben ik begonnen met programmeren. Dit is tot stand gekomen nadat een vriend en ik een grove fout hadden ontdekt in een online browser spel. Dit konden wij niet waarderen en toen zijn we ons eigen spel gaan maken. Hiervoor heb ik destijds de nodige programmeerboeken aangeschaft en ben zo spelenderwijs het vak programmeren gaan ontdekken.

Verleg je grenzen

Toen ik met C# en .NET begonnen was ben ik in aanraking gekomen met een bedrijf dat mij vervolgens uitgenodigd heeft om, onder andere, hun webportaal uit te breiden. Helaas waren er beperkingen aan de verdere ontwikkelingen van dit platform. Ik heb toen drie jaar later met de directie besloten om het gehele platform opnieuw te schrijven, met groot succes. Na bijna zes jaar voor dit bedrijf te hebben gewerkt ben ik klantgerichter gaan denken en op programmeergebied een hoop wijzer geworden.

Toen Infi mij benaderde had ik er direct een goed gevoel bij. Dit werd bevestigd toen ik werd uitgenodigd en leuke mensen leerde kennen waar ik vandaag de dag mee werk. Infi is een sociaal, motiverend en leerzaam bedrijf waar ik me goed bij voel en waar ik mijn grenzen kan verleggen.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?