Elizabeth is Infi

Elizabeth is project- en scrummaster

Ik weet uit eigen ervaring voor welke uitdagingen je als klant staat.

Van jongs af aan had ik een computer thuis waar ik veel gebruik van maakte. De interfaces van toen lieten heel wat te wensen over. Dat moet toch beter kunnen, vond ik. Daarom heb ik me tijdens mijn studie Cognitieve Kunstmatige Intelligentie vooral op de interactie tussen mens en computer(applicaties) gericht.

Mijn kennis van UX kon ik bij mijn vorige werkgever mooi inzetten bij mijn rol als product coördinator/product owner. Wat ik hierbij als verder als werkervaring heb opgedaan, neem ik nu mee als project manager en scrum master.

Samen met de klant aan een goed project werken

Bij al het werk wat ik doe, kijk ik naar het grotere plaatje. Wat wil je als klant bereiken? Welke stappen neem je om daar te komen? Hoe voegen wij als Infi waarde toe? Ik weet uit eigen ervaring voor welke uitdagingen je als klant staat. Samen aan een goed product werken, daar haal ik energie en voldoening uit. Door goed met elkaar in gesprek te blijven, komt in een project het beste van de klant én van Infi naar boven! 

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?