Erik is Infi

Erik is developer

Het leuke aan het uitpluizen van een gedachte of een idee is voor mij het moment dat ik mijzelf er op betrap dat ik tot een nieuw inzicht kom.

Ik hou ervan om na te denken. Het kan om de meest nutteloze zaken gaan of juist hele praktische dingen, als er maar ruimte is voor een nieuw perspectief. Het leuke aan het uitpluizen van een gedachte of een idee is voor mij het moment dat ik mijzelf er op betrap dat ik tot een nieuw inzicht kom, zodat je aan het eind een groter concept ziet. Op de middelbare school kwam ik voor het eerst echt in aanraking met programmeren. Ik kwam er toen achter dat het uitdenken van gedachtes en problemen heel goed past bij het bouwen van een applicatie. Ik genoot ervan dat ik tot oplossingen kon komen met mijn hoofd die te gebruiken waren voor een praktisch nut, en heb daarom uiteindelijk een studie Informatica gedaan die mij erg beviel.

Aandacht voor denkwerk

​Toen ik besloot te gaan werken zocht ik naar een baan waarbij ik mijzelf verder kon ontwikkelen, maar ik zocht vooral een plek waar aandacht was voor het denkwerk dat hoort bij een goede implementatie en bij het ontwikkelen van software in een bredere zin. Tijdens mijn sollicitatie en mijn eerste paar weken bij Infi merkte ik dat iedereen bij Infi aandacht heeft voor deze manier van denken. Dit in combinatie met het hoge kennisniveau zorgt voor een onwijs leerzame omgeving om in te werken, waar ik dagelijks van geniet.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?