Freek is Infi

Freek is technisch directeur

Ik zorg dat er platforms zijn voor kennisdeling, dat werkprocessen aansluiten bij de realiteit, dat we ons continu verbeteren én dat we een gezicht hebben in de community.

Al sinds m’n middelbare schooltijd ben ik bezig met computers en alles wat daarmee te maken heeft. Het begon met het lezen van “The C Programming language”, en met behulp van de Borland Turbo C compiler kleine spelletjes te bouwen. Ik ben altijd geïnteresseerd in hoe dingen onder water werken, en zodoende kwam ik al gauw in aanraking met assembly, en bijvoorbeeld “Mode 13h”. Gedurende die tijd kwam Linux op als een alternatief voor Windows om op de desktop te draaien, en ook daar heb ik de nodige uurtjes aan besteed om alle ins en outs hier van te leren kennen. Met de opkomst van het web was het een vrij natuurlijk pad om ook met PHP en MySQL aan de slag te gaan om simpele web applicaties te bouwen.

Onder de motorkap

In de eeuwige zoektocht naar beter begrijpen hoe alles onder de motorkap werkt ben ik toen Technische Natuurkunde in Eindhoven gaan studeren. De gedachte was dat als je wilt weten hoe processoren en moederborden werken, je ook moet begrijpen hoe quantum mechanica werkt. Hoewel ik vrij zeker weet dat ik dat nog steeds niet helemaal weet, heb ik daar wel veel geleerd op het gebied van analytisch denken en systematisch werken. Dat helpt me in m’n huidige vak enorm.
 
Inmiddels ben ik bezig met m’n 2e periode bij Infi. Als technisch directeur houd ik me vooral bezig met het tevreden houden van onze programmeurs. Dat betekent dat ik zorg dat er platforms zijn voor kennisdeling, dat werkprocessen aansluiten bij de realiteit, dat we ons continu verbeteren en dat we een gezicht hebben in de community. Als je wilt weten hoe ik dat doe, neem dan eens contact met me op, of kijk op m’n blog. 

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?