Jiri is Infi

Jiri is ontwikkelaar

Ik haal veel voldoening uit het ontdekken van nieuwe technieken en het delen van kennis met mijn collega's.

Van spelletjes spelen tot spelletjes programmeren, van PC’s in elkaar zetten tot PC’s repareren, van Informatica studeren tot werken als Web Developer, computers en software hebben altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een baan waar ik met veel plezier elke dag mee bezig ben.

Grenzeloze nieuwsgierigheid

In de tijd dat ik bij Infi werkzaam ben geweest heb ik veel nieuwe dingen kunnen leren. De ambitieuze en nieuwsgierige aard van het bedrijf ligt mij heel goed, en is ook zeker iets wat ik voort wil blijven zetten. Ik haal veel voldoening uit het ontdekken van nieuwe technieken, het onderling delen van kennis met mijn collega’s en me daardoor op persoonlijk vlak steeds verder te kunnen ontwikkelen.

Naast mijn werk bij Infi probeer ik mijn vrije tijd ook regelmatig sportief bezig te zijn, zowel fysiek (voetbal, squash, hardlopen) als virtueel (gamen), en uiteraard laat ik een goede vrijdagmiddagborrel ook niet aan mij voorbij gaan.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?