Jorik is Infi

Jorik is developer

Toen ik begon bij Infi voelde ik me al gelijk thuis, de onderlinge sfeer en de aardige en gedreven collega’s maken het werk nog leuker!

Van jongs af aan was ik altijd al bezig met het uitzoeken hoe dingen werkten, het uit elkaar halen van alles wat ik thuis kon vinden, en er weer iets nieuws van maken. Ongeveer 8 jaar geleden kregen wij onze eerste pc thuis. Mijn eerste ervaring met programmeren kreeg ik door het maken van simpele scriptjes in Visual Basic en een 2D-spelletje in Game Maker. Ik vond dat zo leuk dat ik er verder mee ben gaan experimenteren. Dat is uitgegroeid tot een hobby die ik mezelf heb aangeleerd door vele uren achter mijn beeldscherm door te brengen.

Autodidact

Ik wilde graag verder met programmeren dus ben gaan zoeken naar een bedrijf in de buurt van Soest, waarna ik bij Infi uitkwam. Toen ik begon bij Infi voelde ik me al gelijk thuis, de onderlinge sfeer en de aardige en gedreven collega’s maken het werk nog leuker! Ondertussen werk ik al vier jaar bij Infi en ga nog elke dag met plezier naar mijn werk. Naast het programmeren ben ik veel bezig met reizen en muziek.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?