Joris is Infi

Joris is marketeer

When you’re part of it, you put your heart into it. - John Lewis & Partners with Waitrose & Partners.

Als kind las ik herhaaldelijk een boek over griekse mythologie. De epos van een halfgod vond ik net zo boeiend als de tragedie van een boer met alle pech van de oudheid. Wat me het meest bleef hangen was een idee van Socrates: “Iedereen weet iets wat jij niet weet.” Mijn vertaling: ik kan van iedereen een nieuw verhaaltje horen.
 

The art of storytelling

Alles heeft een verhaal. Als kind mocht ik in drie verschillende landen opgroeien, met de ouderschap van een kunstenares en een journalist. Met levendige kleuren en meeslepende woorden, voedden mijn ouders mijn levendige fantasie. Luisteren en kijken behoren tot mijn favoriete bezigheden. Simpel toch? Kost je niks, behalve een tikkeltje concentratie en een snufje empathie.

Mijn opa vertelde verhalen over de radiogolven, mijn pa in de kranten, mijn ma op de doeken, mijn broertje voor de klas en ik doe dat graag via digitale media. Het was leuk geweest om een te kunnen vertellen dat er van generatie op generatie, als stamhoofden bij een volwassenwording-rituelen van weleer, rond een kampvuur werd gezeten en de oer geheimen van de communicatie doorgespeeld werden aan het nageslacht. In plaats daarvan deel ik graag mijn waarheid: er bestaan geen geheimen, het komt altijd op puzzelen aan.

In mijn vrije tijd schrijf ik soms wat op, teken ik wel eens, recenseerde ik films, draag ik sporadisch bij aan theateropvoeringen, zet ik me in voor goede doelen en consumeer ik terabytes muziek. Al deze uitingen van verhalen verklappen een stukje geheim / puzzel van storytelling. Een developer houdt zich bezig met verschillende programmeertalen om een verhaal te vertellen. Elke dag zie ik de vertaalslag gemaakt worden. Mijn collega’s laten het verhaal van onze klanten uit hun vingertoppen voortvloeien, prachtig. Vanuit mijn discipline, mag ik zelf kiezen welk medium ik wil inzetten per verhaal. Het geschreven woord, bewegend beeld, een geregisseerd evenement en heel soms grafisch vorming - zijn mijn talen.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?