Mark is Infi

Mark is developer

Het vak Informatica was voor mij een soort van thuiskomen.

In den beginne… zat ik altijd al (iets te veel) op de computer. Lego Loco was mijn eerste computerspel, waar ik uren rails in elkaar zat te klikken. Later kwam de halve RedCat-serie voorbij, en na een tijdje begon ik me te interesseren in progammeren. Een dikke pil uit de bieb leerde me mijn eerste PHP, waarop C# volgde, wat ik nog steeds op de voet volg.

In de middelbare was er het vak Informatica, toen een zelfzaamheid in Nederland. Voor mij was dat een soort van thuiskomen. Het was alles wat ik wilde, en mocht zomaar mijn hobby uitvoeren voor school. Ik heb zelfs nog met een vriend kort onze eigen klas HaXe mogen aanleren, waarbij de klas onderling moest proberen de beste Risk-AI te schrijven. Hierop volgde de natuurlijke weg naar Informatica op de universiteit.

Klein, maar groots

Vanaf mijn 15e heb ik al rondgesnuffeld bij verscheidene kleine en grotere IT bedrijven, overal als ontwikkelaar, vaak als websitebouwer. Daar heb ik ervaren dat de kleinere bedrijfjes vaak leuker zijn, groter is zeker niet altijd beter. Infi valt daar in de categorie klein bedrijf. Ons kent ons. Mijn collega’s zorgen voor elkaar, vragen je hoe het gaat, en gaan gemoedelijk met elkaar om.

Tegelijkertijd is Infi groots in aanpak, de projecten zijn interessant en betekenen ook echt iets. Dit alles zorgt ervoor dat ik me goed bij Infi thuis voel.

Uitzoeken en verkennen

Puzzelen, dingen uitzoeken, verkennen, kijken of het beter kan. Je hebt een probleem voor je liggen, en daar zijn allerlei oplossingen voor. Maar welke kies je, gezien alle omstandigheden. Daar houd ik me graag mee bezig, en vooral als het om software gaat.

Uitzoeken en verkennen komt ook terug in mijn hobby’s buiten de digitale wereld. Reizen, meer leren van de wereld. Scouting, samen taken uitvoeren, veelal in de natuur, kinderen een geweldige tijd geven. Fotografie, de wereld op een mooie manier in beeld brengen. Allemaal dingen die je om je heen laten kijken, die je meer van de wereld laten zien!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?