Mark is Infi

Mark is ontwikkelaar

Tijdens tussenuren was ik vaak te vinden op de computerafdeling van de V&D, likkebaardend achter een financieel onbereikbare Macintosh.

Als een van de jongste oudere medewerkers van Infi leerde ik onlangs deze jonge groep dynamische en enthousiaste professionals kennen. De manier waarop met klanten en elkaar samengewerkt wordt is puur, direct en prettig. Voor mij een hele logische stap om te nemen vanuit een ZZP-situatie. 

Sinds ’97 heb ik me vooral beziggehouden met software testen en de laatste jaren met app ontwikkeling. 

Mijn eerste Mac

Menig potje Pac Man speelde ik op een Atari 2600, leerde in BASIC programmeren op een Atari 800 en werd creatief met beeld en geluid op een Amiga. Tijdens tussenuren was ik vaak te vinden op de computerafdeling van de V&D, likkebaardend achter een financieel onbereikbare Macintosh. Ter plekke draaide ik multimedia demo’s in elkaar om de ongekende grafische kunsten van de machine te verkennen. Jaren later kocht ik mijn eerste Mac (een zwarte all-in-one 5400) en heb sindsdien vele modellen zien komen en gaan. 

Computers zelf zijn al lang niet meer zo spannend en uitdagend als toen, maar de dingen die we er mee doen op internet des te meer. Bij Infi kunnen we grote doelgroepen bedienen met onze software services en ik zal daar in bijdragen met kwaliteitszorg en het ontwikkelen van apps.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?