Martijn is Infi

Martijn Majoor is developer

Dingen creëren vind ik leuk en de creativiteit van het vak bevalt me uitstekend.

Voor mij was de keuze te gaan programmeren eigenlijk heel vanzelfsprekend. Zoals wel meer collega's ben ik op de middelbare school begonnen met HTML, daarna kennisgemaakt met MySQL en PHP, object-georiënteerd programmeren geleerd, de overstap gemaakt naar C# en nu al een aantal jaar als developer werkzaam. Dingen creëren heb ik altijd leuk gevonden en de creativiteit die komt kijken bij het ontwikkelen van software bevalt me uitstekend!

Slimme collega's

Bij Infi werken betekent voor mij het bijdragen aan uitdagende projecten voor klanten die net zo blij worden als ik van werkende code. Daarbij is het fijn dat we in een teams met ongelooflijk slimme collega’s werken, waardoor iedere dag wel een leermomentje oplevert.
 
Buiten werk ben ik een redelijke filmfanaat (TLJ was geen goede film) mag ik graag de BBQ aansteken (droog weer = BBQ-weer) en probeer ik een paar keer per week te hardlopen.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?