Michael is Infi

Michael is developer

Bijna het hele bedrijf bestaat uit programmeurs, met ieder een andere achtergrond. Ik denk dat dat de kracht van Infi is.

Als kleine jongen van een jaar of 8 programmeerde ik al op de Commodore 64. Natuurlijk was dit vooral code overtypen uit een boek en met de variabelen spelen, maar dit is wel wat uiteindelijk mijn interesse heeft gewekt. Op een latere leeftijd kwam ik weer in aanraking met programmeren, dit keer was het Visual Basic 6, hierin heb ik vele programma’s geschreven voor ik besloot naar .NET over te stappen.

Van hobby naar werk

Na een aantal jaar programmeren besloot ik van mijn hobby mijn werk te maken en te gaan freelancen en het duurde niet lang voor een bedrijf mij benaderde om voor hen te komen werken. Met de grootste bedrijven van Nederland als klant, kon ik daar natuurlijk geen ‘nee’ tegen zeggen en daar begon mijn carrière als werknemer.

Nu een jaar of 5 verder werk ik bij Infi, en ondanks dat ik hier pas vrij kort werk, moet ik zeggen dat ik aangenaam verrast ben met de werkwijze. Bijna het gehele bedrijf bestaat uit programmeurs, met ieder een andere achtergrond en ik denk dat dit ook de kracht van Infi is. Daar waar een bedrijf normaal gesproken een externe partij inschakelt om het voor elkaar te krijgen, is hier altijd iemand aanwezig die verstand heeft op het gebied van dat specifieke onderwerp.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?