Patricia is Infi

Patricia is B2B marketeer

People do not buy goods and services, they buy relations, stories and magic (Seth Godin)

Mijn collega’s bij Infi bouwen magic stuff dat leidt tot langdurige klantrelaties. Dat leuke Infi-verhaal op de juiste plek tot z’n recht te laten komen, dát is mijn verantwoordelijkheid.

Rode draad in mijn leven is dat ik op veel verschillende plekken heb gewoond en veel heb gereisd. Nieuwe omgevingen met vaak nieuwe mensen en nieuwe indrukken heb ik mij altijd snel eigen weten te maken. En dat komt goed van pas in de dynamische wereld van marketing, een vakgebied dat continu in beweging is (ik overigens zelf ook :)). De manier van communiceren verandert en er zijn steeds meer kanalen om in te zetten. Dus in de rol van B2B Marketeer zit ik goed op mijn plek!

Getting marketings done

Als B2B Marketeer bij Infi ben ik verantwoordelijk voor het creëren van sterke buyer journeys door de belangrijkste touchpoints te optimaliseren. Ik zorg ervoor dat onze droomklant ons weet te vinden en wij onze droomklant weten te vinden, om ze vervolgens te prikkelen en nieuwsgierig te maken naar meer.

Ik wil weten waar de klant van droomt, en op welke plekken hij op zoek gaat naar inspiratie om zijn droom waar te maken. Mijn missie bij Infi is samen groeien met meer droomklanten aan boord!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?