Peer is Infi

Peer is developer

Het avontuur of de wetenschap?

Het avontuur of de wetenschap? Daar twijfelde ik als klein jongentje tussen. Aan de ene kant wilde ik de wijde wereld in. Verkennen. Ontdekken. Tegelijkertijd trok het mysterie van het universum mij enorm. Waar bestaat onze wereld uit? Hoe werkt het? Wat zijn de ‘bouwstenen’ van het bestaan? Om die vragen verder te onderzoeken vertrok ik uiteindelijk naar de universiteit om natuurkunde te studeren: een schitterend vakgebied.

Tijdens mijn studie werd ik gegrepen door programmeren. Ik maakte mods voor games, webapplicaties en leerde OpenGL, waarmee je 3D renders kunt programmeren. Ik vond alles interessant en leuk om te leren. En dat is nog steeds zo. Ik vind niks leuker dan nieuwe frameworks uitproberen en onder de knie krijgen. Zo kun je steeds stabielere en elegantere applicaties bouwen.

Muziek maken en games ontwikkelen

In mijn vrije tijd game ik graag, maak ik muziek met mijn gitaar en Cubase en werk ik aan mijn eigen programmeerprojecten. Ook ontwikkel ik mijn eigen games: daarin komt alles samen. Animaties ontwikkelen, tekenen, ontwerpen, sound design, muziek componeren en natuurlijk alles ‘bij elkaar programmeren’. Iets bouwen wat je zelf leuk vindt om te spelen – dat is een fantastische uitdaging!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?