Sander is Infi

Sander is developer

Al van jongs af aan vond ik computers ontzettend interessant.

Die liefde voor computers is begonnen met een 486 die we thuis hadden (toen was ik misschien net 9?), en sindsdien ben ik niet meer van de computers af te slaan. In het begin vooral veel games spelen, en toen ik wat ouder werd ging ik langzaam wat dingen programmeren en knutselde ik graag zelf mijn computers in elkaar. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat ik vooral alles rondom internet tof vond, want hoe handig is het dat je overal waar je internet hebt bij je spullen kunt? Het was voor mij dan ook heel logisch om webapplicaties te gaan bouwen! In het begin vooral front-end (‘designs slicen naar HTML/CSS’), en al vrij snel daarna ook meewerken aan de backend.

Energie

De meeste energie haal ik uit dingen maken waar ik anderen weer blij mee kan maken. Dat kan in de automatiseringshoek zitten (waarom iets in 4 uur doen, als het ook in 4 minuten kan?), of in het realiseren van wilde ideeën waar gebruikers dan weer blij van worden. Als dat met programmeren kan: mooi! Kan dat niet, dan help ik ook graag door sessies te organiseren om alles in kaart te brengen (story mapping, event storming, maakt niet uit), of het opstellen van een backlog.

In mijn vrije tijd vind ik het nog steeds heel leuk om te gamen (groot Blizzard-fan), sport ik graag (met name tennis en wintersport), en breng ik natuurlijk ook veel tijd door met mijn gezin. Een leuke serie op Netflix kijken of naar de bioscoop doet het bij mij ook altijd goed, net als lekker eten of een lekkere fles wijn!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?