Sander is Infi

Sander is developer

Na een aantal omzwervingen bij andere bedrijven heb ik ontdekt dat het technologiegedreven karakter van Infi perfect bij mij past.

Mijn eerste aanraking met computers was toen mijn vader een BBC Micro in huis haalde. Hierop speelde ik als achtjarige heel wat spelletjes. Een hiervan was een spelletje waarbij je door te investeren in aandelen of het gokken op paarden zoveel mogelijk geld moest verdienen. Bij toeval kwam ik erachter dat je met een bepaalde toetsencombinatie direct in de broncode kon komen en dat je daar dan ook vrij simpel kon aanpassen hoeveel geld je had. Was dit in het echte leven maar zo makkelijk… 

Van ondernemer naar Infi

Mijn interesse voor code was gewekt en die heb ik nooit meer losgelaten. Op de middelbare school en tijdens mijn studie Informatiekunde heb ik met een vriend een bedrijf opgericht. Hiermee hebben we een aantal projecten in samenwerking met Infi gedaan. Na een aantal omzwervingen bij andere bedrijven heb ik ontdekt dat het technologiegedreven karakter van Infi perfect bij mij past.

In mijn vrije tijd is het spelen en verzamelen van bordspellen een grote hobby van me. Naast het spelen ben ik ook met twee vrienden bezig om een eigen spel uit te geven. Ik schrijf me af en toe impulsief in voor een hardloopwedstrijd en heb dan periodes van fanatieke training.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?