Wolf is Infi

Wolf is project & scrum master

Samen met nieuwe en bestaande klanten als bedrijf nog beter en sterker worden is een geweldige ervaring.

Als je kijkt naar mijn opleiding en het werk dat ik tot nog toe heb gedaan klinkt het wat gek. Afgestudeerd in de letteren om vervolgens in de retail aan de slag te gaan en dan aan de slag gaan als Projectmanager en Scrum Master bij Infi. Maar zo vreemd is dat niet. Ik zeg zelf altijd dat ik geboren ben naast de computer, of specifieker: naast de Mac. Als baby lag ik al in een wiegje naast een zoemende Macintosh Plus.

Het is dan ook geen verrassing dat ik van kinds af aan al gefascineerd ben door technologie in de breedste zin van het woord. Van de laatste gadgets tot de verbonden toekomst waar wij met behulp van technologie naar op weg zijn, ik steek er graag mijn neus in. Wat dat betreft zit ik bij Infi op de perfecte plek en heb ik écht van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

Gedreven ondernemer

Ik heb niet alleen een enorme passie voor techniek: ook ondernemersschap speelt een grote rol binnen mijn functie bij Infi. Ik geniet elke dag weer van de gedrevenheid en het plezier waarmee ik (startende) ondernemers hun bedrijven zie leiden en help hen graag nog beter te worden in wat ze doen. Samen met nieuwe en bestaande klanten als bedrijf nog beter en sterker worden is een geweldige ervaring waar ik elke dag weer enorm enthousiast van word.

Een keer een kop koffie doen? Stuur mij snel een mailtje!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?