Wolf is Infi

Wolf is project & scrum master

Samen met nieuwe en bestaande klanten als bedrijf nog beter en sterker worden is een geweldige ervaring.

Als je kijkt naar mijn opleiding en het werk dat ik tot nog toe heb gedaan klinkt het wat gek. Afgestudeerd in de letteren om vervolgens in de retail aan de slag te gaan en dan aan de slag gaan als Projectmanager en Scrum Master bij Infi. Maar zo vreemd is dat niet. Ik zeg zelf altijd dat ik geboren ben naast de computer, of specifieker: naast de Mac. Als baby lag ik al in een wiegje naast een zoemende Macintosh Plus.

Het is dan ook geen verrassing dat ik van kinds af aan al gefascineerd ben door technologie in de breedste zin van het woord. Van de laatste gadgets tot de verbonden toekomst waar wij met behulp van technologie naar op weg zijn, ik steek er graag mijn neus in. Wat dat betreft zit ik bij Infi op de perfecte plek en heb ik écht van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

Duizendpoot

Ik begon in 2014 bij Infi als projectmanager, maar dat was al snel niet het enige wat ik bij Infi deed (ik kan slecht stilzitten). Met een achtergrond in de marketing en sales zag ik enorm veel kansen en ging ik vol aan de slag met het beter op de kaart zetten van het merk Infi. En met succes: op het gebied van werving hebben we enorme sprongen gemaakt, en ook qua sales gaat het tegenwoordig steeds beter. Sollicitanten en klanten staan in de rij om met ons te werken, en daar ben ik enorm blij mee!

Naast de marketing houd ik mij ook actief bezig met het coachen van mensen, werving en selectie, strategie en dit in praktijk brengen, random systeembeheer, dingen bestellen, feestjes organiseren en onzin op Slack posten. Ik zit hier goed!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?