Wouter is Infi

Wouter is ontwikkelaar

Bedenken hoe we samen het nog leuker, nog mooier, en nog sneller kunnen maken!

Het maken van mooie oplossingen voor complexe uitdagingen. Dat vind ik het allerleukst om te doen als software engineer. Door creatief en abstract denkwerk, sparren in teamverband en software bouwen waar de gebruiker blij van wordt. Software die er mooi en intuïtief uitziet voor de gebruiker én die onder de motorkap ook goed in elkaar zit.

Nieuwe ontwikkelingen

Ik ben graag bezig met nieuwe dingen. Andere aanpakken om nog beter software te maken, zoals bijvoorbeeld DDD en CQRS, vind ik erg interessant. Om er over te lezen, maar natuurlijk ook om het toe te passen in de praktijk. Ook over andere onderwerpen vind ik het leuk om nieuwe dingen te leren.

Je vindt me vaak op de bank met een boekjes over natuurkunde, sterrenkunde, maar bijvoorbeeld ook psychologie. Het mensenwerk rondom de techniek vind ik ook erg leuk. Samen sparren, collega’s coachen en bedenken hoe we samen het nog leuker, nog mooier, en nog sneller kunnen maken.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd kan je me terugvinden op de fiets of in een kajak. Ook vind ik het leuk om te lezen en gamen. Maar mijn allergrootste hobby is reizen en het ontdekken van de mooiste plekken op deze aarde.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?