Wouter is Infi

Wouter is commercieel directeur

Inzoomen, dat maakt mijn leven interessant!

Iedereen die ooit wel eens memory heeft gespeeld tegen een klein kind herkent de benarde situatie waar je je dan in begeeft. Terwijl je dochter / neefje / buurmeisje zich schijnbaar moeiteloos herinnert welke plaatjes waar liggen, probeer je je uit alle macht te focussen op het spel: Waar lag nou ook alweer die adelaar? Je zou toch zweren dat je die ergens had zien liggen. Had je het fornuis trouwens afgezet na die kop warme chocomel? En oja – niet vergeten om morgenochtend gelijk even met die collega te bellen om...
 
Kinderen kunnen als geen ander opgaan in een wereld, en alles daarbuiten uit hun gedachten bannen. Een van mijn oudste herinneringen is dat ik helemaal opging in mijn rode kaleidoscoop. Of dat ik een knikker tegen het licht hield. Of zo’n sneeuwbol! De wereld daarin was zo mooi en spannend!
 
Die fascinatie probeer ik vast te houden. Ik geloof nog steeds dat elk onderwerp mooi en spannend is, als je er maar genoeg in opgaat. In mijn vrije tijd mag ik graag op mijn buik in het gras liggen, op zoek naar kleine beestjes en plantjes in de miniatuurwereld die je dan ziet. Zo fantastisch om je de wereld van een insect voor te stellen, wiens leven zich soms afspeelt op enkele vierkante meters, tussen een jungle van grassprieten!
 
Ook in mijn werk heb ik het geluk veel met klanten en partners om tafel te gaan, waardoor ik mij elke dag kan verwonderen over hoeveel bedrijven en niches er zijn in deze moderne tijd. En elke relatie die ik spreek heeft een heel eigen wereldje om zich heen gebouwd. Met eigen klanten, concurrenten, producten, diensten en processen die elke keer weer uniek zijn.
Tijdens deze gesprekken denk ik wel eens terug aan mijn rode kaleidoscoop en probeer ik alle afleidende gedachten buiten te sluiten. Op die manier probeer ik mij de wereld van mijn gesprekspartner eigen te maken, zodat ik begrijp wat hem of haar drijft. Of juist welke problemen er spelen.
 
Dát inzicht vormt volgens mij de eerste en belangrijkste stap in elke relatie die we vanuit Infi aangaan: We gaan helemaal op in de wereld van de klant. Pas als we die goed begrijpen kunnen we gaan nadenken over processen, oplossingen en techniek.
 
Ruw word ik gestoord in mijn gedachten: “Jij bent!”. Nee hè, waar lag nou die verrekte bloemkool?

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?