Infi’s bedrijfsuitje met robots en vliegeren

Op 3 juni was het zover. Het bedrijfsuitje met alle Infi-ers vol avontuur!

Een van mijn eerste taken als nieuwe office manager en meteen een hele dankbare. En gelukkig werd ik bijgestaan door mijn sidekicks Jorik, Mark, Jiri, Wolf en Sonja. Om 8 uur was iedereen op kantoor. Vroeg! Maar voor een goed doel. Het ontbijt stond klaar en er was filevorming bij het koffieapparaat. Om stipt half negen zaten we in de bus. De bestemming was zowaar geheim gebleven, dus het schoolreis-effect was niet te missen. De snoepzakjes gevuld met Tetris-drop, snoepwc’s (waar je met een lolly in kon roeren), kauwgomsigaretten waar rook uit kwam en piratenlolly’s droegen daar zeker aan bij.

Balancing Robot

Na een spannende rit (onze buschauffeur was niet helemaal gewend aan het Utrechtse verkeer) kwamen we veel te vroeg aan bij het Science Centre in Delft. Gelukkig waren zij zo lief om de deur wat eerder voor ons open te doen, zodat we alvast een kijkje konden nemen voor onze workshop begon. Een grote technische speeltuin waar we ons prima in vermaakt hebben. We mochten spelen met een proefopstelling van een magneetzweeftrein waarbij supergeleiding wordt toegepast, een testopstelling met verschillende soorten straling, mogelijke blokkades en effectmeting, en een vliegsimulator, waar Daniel nog maar moeilijk uit te krijgen was.

En toen mochten we zelf aan de slag! We werden opgehaald door twee begeleiders en gingen in de werkplaats in kleine groepjes aan de slag met een Balancing Robot. Teamwork! Na flink wat getimmer, gevloek en ook wel wat frustratie had iedereen een werkende Balancing Robot. Je kunt met ze kennis komen maken, ze hebben een plekje gekregen bij ons op kantoor.

Van Bubble Ball tot Powerkiten

’s Middags was het tijd voor fysieke actie. De buschauffeur heeft ons veilig naar het strand van Scheveningen gebracht, waar de schoenen uit gingen. We mochten kiezen, in team Bubble Ball of meedoen aan een Sanjo Kite Fight. En ja, Bubble Ball is fantastisch. In een soort hamsterbal van lucht ongegeneerd je collega’s omver beuken terwijl het geen pijn doet. Wat wil je nog meer! Enige nadeel is wel dat het één doodvermoeiend is en twee niet alle collega’s ongedeerd uit de strijd zijn gekomen. Van openliggende knokkels tot spit, we hebben het allemaal voorbij zien komen.

De Kite Fight was voor sommigen heel meditatief, voor anderen dodelijk saai. Gelukkig was er een alternatief geregeld, we mochten Powerkiten. Met de power viel het nog steeds wel mee met windkracht 2, maar het was wel heel leuk!

bedrijfsuitje_1_kopie

Na al dit lichamelijke of minder lichamelijke geweld was het tijd voor een biertje bij de strandtent. Even bijkomen van deze zware dag met de voetjes van de vloer. Voor we het wisten stond onze trouwe buschauffeur al weer klaar om ons naar Utrecht te brengen. En ja, zoals dat hoort bij schoolreisjes, plaspauze! Corné en Ely hebben de tankstationdame de dag van haar leven bezorgd door 30 Kinder Surprises te kopen. Tankstation blij, wij blij, kinderen van Dirk blij.

En we gaan nog niet naar huis...

We hebben de dag afgesloten bij de Griek, waar we (weer) hartelijk ontvangen werden. Kortom een fijne dag. De meesten van ons zijn weer opgeladen, een paar van ons zijn ietwat beschadigd, maar komen daar ongetwijfeld ook weer bovenop. Volgend jaar weer!

img_4911 img_4897 img_4884 img_4922 img_4924 img_4920 img_4878

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?