Amsterdam update #1: we zijn begonnen!

Infi start een nieuwe vestiging in Amsterdam, en ik ga mee! In dit blog vertel ik je waarom ik dit zo’n tof plan vind, wat me te wachten staat, en wat er allemaal al gebeurd is.

Infi is ontwikkeling

Een van de belangrijkste redenen dat ik Infi zo’n tof bedrijf vind, is dat bij Infi het begrip ontwikkelen - in de breedste zin van het woord - zo’n prominente rol heeft. Natuurlijk ontwikkelen wij met z’n allen software en verdienen we daar ons brood mee, maar we laten ook graag aan iedereen zien dat zelfontwikkeling een van onze speerpunten is. We mogen een groot deel van onze tijd besteden aan cursussen, congressen, en boeken lezen. Alles wat wij zelf zinnige tijdsbesteding vinden om beter te worden in ons werk.

En dat heb ik de afgelopen twee jaar bij Infi zeker gemerkt! Waar ik groen vanaf de universiteit bij Infi instroomde, heb ik nu (naast twee jaar werkervaring bij diverse leuke klanten) diverse boeken gelezen, programmeertalen geleerd, coole technieken tegengekomen en softskills aangescherpt.

Infi Amsterdam

Gelukkig zijn er nog eindeloos groeimogelijkheden. Het leek het me altijd al heel gaaf om een keer zelf een bedrijf op te zetten, maar het gouden idee was er steeds niet. Daardoor had ik die wens altijd ergens in m’n achterhoofd geparkeerd en was mijn eigen groeiplan daarom geheel gefocust op het worden van een betere Infi’er: concreet lekker veel kennis en ervaring opdoen zodat ik mijn klanten beter kon helpen.

Totdat eind vorig jaar ineens aangekondigd werd dat Infi ook een concreet groeiplan heeft, door een nieuwe vestiging te starten. Vanaf het begin aan te kunnen haken voelt alsof we met een kleine club mensen een nieuw bedrijfje aan het starten zijn, met als voordeel dat we de Infi-formule hebben waar we op kunnen bouwen! Voor mij persoonlijk betekent het daarnaast een zelfontwikkeling op zoveel nieuwe vlakken waar ik nog geen enkele ervaring in heb; en dat de vestiging in mijn woonplaats komt, maakte het totaalplaatje natuurlijk wel héél aantrekkelijk.

De tussenstand

Inmiddels zijn we alweer een paar maanden verder en we hebben niet stilgezeten. Het is lang geleden dat ik zó actief op LinkedIn te vinden ben geweest! We hebben inmiddels verschillende mogelijke werkplekken in Amsterdam bezocht, sollicitanten op bezoek gehad, een begroting opgesteld en netwerkborrels bijgewoond. Allemaal dingen die voor mij nieuw, en dus erg spannend en nuttig zijn; voor mij daarom een prachtige kans om me op onbekend terrein te ontwikkelen en dit toffe bedrijf te helpen groter te worden.

En jij?

Ben je enthousiast geworden van onze plannen en lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Of heb je een wens voor een website of app die wij samen kunnen gaan bouwen? Laat het mij weten! Ik drink graag een kop koffie met je en ben altijd te bereiken via telefoon, e-mail en LinkedIn. We horen graag van je!

[Rutger is developer bij Infi Amsterdam]

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?