Amsterdam update #2: zoektocht geslaagd!

We blogden al eerder over onze groeiplan naar Amsterdam. Nu zijn we weer een stapje verder! In dit blog vertel ik over onze succesvolle zoektocht naar een nieuw kantoor en mijn ervaringen hierover. 

Ook ik ga mee naar Amsterdam

Ondertussen ben ik al enkele weken aan het werk bij Infi (voorlopig nog even in Utrecht), en dat bevalt uitstekend. Wat me in deze eerste weken vooral is opgevallen is de nauwe samenwerking tussen Infi en onze klanten. We zitten zo nu en dan bij de klant op kantoor, en de klant (of haar werknemers) zit ook vaak bij ons op kantoor. Daarom is een fijn kantoor wel zo belangrijk!

Daarnaast maak ik onderdeel uit van het team dat een vestiging van Infi in Amsterdam gaat beginnen. Samen met de rest van het Amsterdam team zijn we bij enkele bijeenkomsten zoals Emerce Tech Live 2018 in de Beurs van Berlage geweest. Zelf verwacht ik dat het Amsterdamse bedrijfsleven veel baat kan hebben bij een bedrijf en de werkwijze van Infi. Zo beginnen er veel startups in Amsterdam. De stad is ook actief bezig om startups naar de stad te lokken. Ook wij werken veel met startups en scaleups, en helpen ze verder groeien. Tot ze groot genoeg zijn om op eigen benen te staan!

De zoektocht door Amsterdam

Een vestiging in Amsterdam, daar hoort natuurlijk ook een tof kantoor bij! Samen hebben we gekeken naar wat voor ons belangrijk is. Zo moet ons nieuwe kantoor ergens komen waar ook andere techbedrijven zitten, in een gebouw met moderne en frisse uitstraling, en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Een plek waar we kunnen zijn wie we zijn en kunnen doen wat we willen doen, m.a.w. een plek waar we onze missie, beschreven in ons manifest kunnen volbrengen! Gebaseerd op deze criteria, ben ik vervolgens gaan zoeken en konden we snel vier panden bezichtigen.

img_0568

Amsterdam, here we come!

Uit deze bezichtigingen, stak er één pand met kop en schouders boven de rest uit. Hier voelde heel team Amsterdam zich goed bij, de keuze is gemaakt! Nu nog wat papierwerk afronden, dat hoort er ook bij. Trouwens, de eerste decoratie is al binnen! We verwachten eind juli ons nieuwe kantoor te mogen betrekken!

blog_kantoor_adam_extra_afb

Meedoen?

Kortom, de verantwoordelijkheid voor het succes van Infi Amsterdam komt ook deels bij mij te liggen. Ik sta vrij om zaken op te pakken of aan te kaarten. Op een manier is het zo dus mogelijk tot op zekere hoogte mijn eigen stempel op het bedrijf te drukken.

Denk jij nou werken bij Infi in Amsterdam lijkt me wel wat, kijk dan even op onze site. Of heb je een wens voor een website of app die wij samen kunnen gaan bouwen? Laat het mij weten! Ik drink graag een kop koffie met je en ben te bereiken via 030 232 5888, e-mail en LinkedIn. Laat van je horen!

[René is developer bij Infi Amsterdam]

Op de hoogte blijven van onze updates over techniek, toffe projecten of een kijkje achter de schermen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Infi maakt het allemaal waar:

browser-icon

Webapplicaties

Wij ontwikkelen webapplicaties op maat waarmee we jouw ideeën waarmaken. Maatwerkapplicaties gebouwd door ambitieuze nerds die niet schrikken van uitdagende logica, complexe databases, datamigraties of betaalomgevingen. Daarnaast verzorgen we ook de hosting, onderhoud en support. Wij willen jouw ideeën fixen. Wil je weten hoe?
Ontdek wat een webapplicatie voor je kan doen >

mobile-icon

Mobiele apps

We zijn nerds met liefde voor softwareontwikkeling, dus ook voor de ontwikkeling van mobiele applicaties (apps). Native apps voor iOS en Android, maar ook voor mobiel gebruik geoptimaliseerde webapplicaties. Wij weten wat erbij komt kijken en hebben de kennis voor web, iOS en Android allemaal in huis. Wil je weten wat het beste bij je past? 
Ontdek wat een mobiele app voor je kan doen >

Wil je met ons je droom waarmaken?

› Kom vooral eens langs voor een kop koffie!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?