Dennis Doomen op bezoek bij Infi

Vorige week donderdag was Dennis Doomen op bezoek bij Infi om te vertellen over zijn ervaringen bij een groot integratietraject van een van zijn klanten.

Event Sourcing als oplossing

Dennis vertelde over de uitdagingen waar ze tegenaan liepen bij het koppelen van systemen die soms niet bereikbaar zijn, zoals mobiele devices. Als oplossingsstrategie kozen ze voor Event Sourcing (ES), een techniek waarbij gebeurtenissen in een systeem nauwkeurig bijgehouden worden, om daar later weer informatie uit te halen. Het bleek dat ES zeer goed toepasbaar was voor dit probleem. 

Intensieve sessie

Tijdens een intensieve sessie zette Dennis nauwkeurig uiteen hoe ze Event Sourcing aan hebben gepakt binnen het project. Het was een interessante avond, waarbij een hoop facetten van softwareontwikkeling aan de orde kwamen. Daarnaast was er meer dan genoeg ruimte voor uitdagende discussie. Al met al dus een geslaagde avond. Dennis: dank voor je komst!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?