DomCode 2015: let the games begin!

Hou je van spelletjes en programmeren? Wij ook! Daarom staan wij vandaag op de DomCode Conference met een stand vol met toffe games, van TIS-100 tot Super Mario!

TIS-100 Challenge

Gisteravond hebben we als een soort pre-event met een mannetje of 35 de hele avond TIS-100 gespeeld onder het genot van een biertje en pizza. Iedereen werd uitgedaagd de speciale Infi-levels van Jiri uit te spelen. Dit bleek een flinke uitdaging, maar desondanks kreeg iedereen een persoonlijk certificaat. Al weten we niet of je nou echt trots moet zijn op een certificaat 'Mastery of Segfault'... Het was een spannende avond, en smaakte naar meer, dus wie weet zie je in de toekomst nog een TIS-100 avond voorbijkomen!

De Infi Lounge

Vanochtend om 07.00 stonden Jiri en ik klaar om mijn auto vol te laden met alle spullen voor onze stand. Na een ritje van maar liefst 5 minuten waren we bij het Utrechts Conservatorium, dé plek waar de DomCode Conference binnen niet al te lange tijd zou starten. Met een klein teampje bouwden we onze stand op. Om je een idee te geven van onze 'techstack':

  • 1 Atari met flink wat games.
  • 1 NES met natuurlijk Super Mario.
  • 3 PC's met TIS-100 en Minecraft.
  • 6 geweldige oranje zitzakken
  • 1 doos vol met allerlei hersenkrakers/houten puzzels.
Om 9 uur ging de deur open en gingen de bezoekers aan de slag! We hebben zojuist de lunchtijd achter de rug, en het was gezellig druk met wachtrijen bij onze consoles. Ondertussen liepen een stuk of 14 Infi'ers rond om praatjes te maken met mensen en zelf ook natuurlijk naar praatjes te gaan en bij te leren. Dubbel win wat ons betreft!

De Infi Challenge

Om het voor alle bezoekers nog wat spannender te maken hebben we ook een speciale Infi Challenge geintroduceerd. Een uitdagende vragenlijst die - goed ingevuld - verticaal tot een specifiek 'Infi-woord' leidt. Uit de juiste inzendingen trekken we straks aan het einde van de Conference een aantal winnaars. De bezoekers maken zo o.a. kans op een Raspberry Pi 2, een Parrot Mini Drone en NERF guns voor een potje office warfare.

Oh, en elke bezoeker heeft bij binnenkomst ook al een unieke Infi Powerbank gehad. Zo komen ze tijdens de conferentie niet met een lege telefoon te zitten.

Goed, wij duiken weer de conference in. Maar niet voordat we bewijs leveren dat we er echt zijn...

Update: nog wat foto's van de dag!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?