Even voorstellen: Arjan

Een developer die naast zijn studie informatica graag een toontje hoger zingt… Welkom Arjan!

Hoe heb je ons gevonden?

Arjan: ”Ik kwam Infi al eens tegen op DomCode en andere conferenties. Na een tijd werken als programmeur ben ik weer gaan studeren. Nu nadert het einde van mijn studie en zag ik het zitten om weer te gaan werken. Op internet kwam ik Infi weer tegen en het bedrijf sprak mij erg aan. Er was op dat moment geen passende vacature, maar ik heb toen een open sollicitatie gedaan. Al snel kreeg ik te horen dat ze juist op zoek wilden gaan naar een student voor een bijbaan. Zo ben ik hier terecht gekomen.”

Hoe was je eerste indruk bij je kennismakingsgesprek?

Arjan: ”Bij binnenkomst viel mij de fijne en open sfeer direct op. Het was een prettig gesprek, ze waren oprecht geïnteresseerd in waar ik mee bezig was en waar ik naar op zoek was. Al snel werd duidelijk waar zij naar op zoek waren en wat we van elkaar verwachtten. Het was belangrijk dat zij mij niet wilden laten meedoen als student, maar als volwaardige developer.”

Hoe vond je jouw start bij Infi?

Arjan: ”In de eerste weken heb ik een aantal gesprekjes gehad met collega’s om elkaar beter te leren kennen en te zorgen dat ik had wat nodig was om te beginnen. De gezamenlijke lunch is een prettige onderbreking van de dag, er zijn heerlijke dingen, ook voor mij als veganist. Het bedrijf is erg transparant en er is veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Ook krijg ik veel vrijheid, bijvoorbeeld om te kiezen welke tools ik wil gebruiken. Het is fijn dat ik kon beginnen in een team dat aan een nieuw project gaat werken.”

Wat vind je nou zo ontzettend leuk aan programmeren?

Arjan: ”Dingen maken en problemen oplossen. Van jongs af aan ben ik veel bezig met computers. Ik begon met het maken van websites en het programmeren van spelletjes op mijn grafische rekenmachine. Vervolgens ben ik bijna vanzelfsprekend informatica gaan studeren, om van mijn hobby mijn werk te maken.”

Wat wil je graag leren?

Arjan: ”In een team samenwerken aan professionele projecten. Op de universiteit ben je namelijk vooral individueel of in kleine groepjes bezig. Vaak werk je daar aan opdrachten die erg klein en minder praktisch zijn. Verder wil ik graag kennis en ervaring opdoen over verschillende technieken. Bij Infi werken collega’s die mij hierbij kunnen helpen.”

Heb je naast je studie en werk nog tijd voor andere hobby’s?

Arjan: ”Ook in mijn vrije tijd ben ik veel bezig met computers, dit is gewoon een grote interesse. Ik rommel bijvoorbeeld met oude laptops of programmeer aan hobbyprojecten. Als ik niet met computers bezig ben, ben ik druk met zingen in een aantal koren, vooral klassieke muziek. Dat is een leuke afwisseling en ontspanning naast mijn andere bezigheden.”

[Jolanda is office manager bij Infi]

Wil je op de hoogte blijven van updates over hippe tech, een kijkje achter de schermen, of upcoming events? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ben jij onze nieuwe ontwikkelheld(in)?

› Dit kun je verwachten als jij je aanmeldt.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?