Even voorstellen: Aziz Chahkar

Met de komst van de zomer is Aziz als ontwikkelaar bij Infi komen werken!

Welkom Aziz! Waar mocht je gelijk mee aan de slag?

Op dit moment werkt Jeroen mij in op een nieuw project. Daarnaast leer ik ook programmeren in .Net waar ik nog niet veel van weet. Zelf kom ik namelijk meer uit de Java-wereld. Ik vind het heel leuk dat ik gelijk de gelegenheid krijg om nieuwe dingen te leren en dat er ruimte is voor ontwikkelingen. Dat vind ik heel belangrijk.

En dan studeer je ook nog!

Klopt! In september begin ik aan mijn 4e jaar van de opleiding Software & Information Engineering hier in Utrecht. Deze zomer werk ik 4 dagen bij Infi en als het studiejaar weer begint blijf ik 2 dagen werken en verder studeren. Ik kijk er naar uit om die twee werelden te combineren. Ik vind het leuk dat ik nu mag werken aan echte projecten en kennis maak met een professionele werkomgeving. Ook helpt dit werk mij om bij het oriënteren op welk onderwerp ik straks wil afstuderen.

En wat valt je op in de professionele werkomgeving van Infi?

Dat je veel vrijheid krijgt om te leren en kunt kiezen waar je je mee bezig wilt houden. Daarnaast is de sfeer heel leuk en transparant. Je kunt aan iedereen je vragen stellen en ik heb niet het gevoel dat er een hiërarchie is. Dit helpt mij ook om kennis te maken met andere functies binnen Infi. Ik zie nu veel beter wat de rol van projectmanagers is en hoe zij een brug slaan tussen de klant en de developers.

En als je niet met Infi of je studie bezig bent, wat doe je dan?

Nou, dan ben ik ook nog wel bezig met programmeren. Ik ben bezig met het bouwen van een vertaalapplicatie voor een kennis. Daarnaast fitness ik graag en ga ik af en toe buiten voetballen met vrienden.

Wat vind je zo leuk aan programmeren?

Op school vond ik wiskunde altijd heel leuk omdat het voelde als puzzels oplossen. Daarnaast groeide mijn interesse in technologie door het gamen dat ik veel deed en zo wilde ik ook leren programmeren. Door te programmeren leer je beter nadenken. Ik vind het leuk om na te denken over abstracte problemen en eigenlijk zoals met wiskunde weer puzzels op te lossen en uit te bouwen.

Waar kijk je naar uit bij Infi?

Dat ik mij betrokken voel bij het bedrijf, met alles wat daar bij hoort! En dat ik zo veel mogelijk mag leren en de ruimte heb om me te ontwikkelen.

[Jiska werkt als HR-manager bij Infi]

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?