Even voorstellen: Bryan Scheele

Via een vriend kwam Bryan in contact met Infi en niet veel later begon hij bij ons te werken als ontwikkelaar. Tijd om kennis te maken met onze nieuwe aanwinst!

Hoe ben je bij Infi gekomen?

Met de fiets ;) Maar serieus, ik ben ooit op de website terecht gekomen en heb wat blogs gelezen. Wat ik las, sprak me meteen erg aan, maar ik heb er toen niets mee gedaan. Uiteindelijk ben ik toch overstag gegaan toen het broertje van een vriend van mij begon over Infi. Hij was er net klant geworden en vertelde hoe gaaf hij het bedrijf vond.

Wat was je eerste indruk bij je kennismakingsgesprek?

Vet kantoor! Alles zag er heel open en speels uit. Er waren veel mensen en er heerste een gezellige sfeer. Mijn gesprek met Jiska en Ely was heel fijn, maar wel spannend. Jiska was namelijk heel neutraal in het gesprek, wat natuurlijk goed is, maar achteraf wist ik niet zo goed of het nou goed ging of niet.

Na het gesprek kwam Infi op me over als een heel open bedrijf met principiële overtuigingen waar ik het mee eens ben: ze willen iets bijdragen en blijven groeien, niet alleen als bedrijf, maar ook het personeel moet groeien. Ik kreeg een heel sterk community-gevoel.

Hoe vond je jouw start bij Infi?

Spannend, maar superleuk! Tijdens de Infinithon zat ik meteen een weekend met jullie opgescheept om aan hobbyprojecten te bouwen en heb ik in één keer iedereen leren kennen. Dat is veel leuker dan alleen een keertje komen lunchen, want iedereen had tijd voor me omdat niemand aan het werk was. In mijn eerste werkweek was ik een beetje aan het stuntelen en alles aan het installeren. Iedereen was heel behulpzaam en zorgde ervoor dat ik me erg welkom voelde. Een prima eerste week dus!

Waar mocht je gelijk mee aan de slag?

Ik ben begonnen voor een nieuwe klant. Het was eerst een rommelig project en we moesten het met z’n allen een stuk netter gaan maken. In het begin ging het nog langzaam omdat we voornamelijk bezig waren met het inventariseren van wat er nou eigenlijk moest gebeuren en het opstellen van tickets. Inmiddels zijn we echt aan het werk om die tickets op te lossen.

Omdat we het project overnamen, begonnen we van vooraf aan en kreeg ik meteen alle stappen mee. Het is een goed project om in te beginnen want het is nog van niemand. Normaal gesproken in een nieuw project weet iedereen alles en ben jij de enige die niets weet. Nu staat iedereen er hetzelfde in en zoek je samen alles uit.

Wat valt je op aan Infi?

Er wordt hier veel nagedacht over wie we zijn en allerlei processen: hoe werk je met teams, hoe werk je met klanten, waar willen we naartoe als bedrijf, wat zijn onze persoonlijke doelen? Bovendien wordt het personeel overal bij betrokken. Je hebt veel inbreng en invloed op de vorming van Infi.

Wat maakt jou een echte nerd?

Ik zit altijd te computeren, dus dat helpt al. Ik heb er nu wat minder tijd voor, maar ik heb veel geknutseld om mijn huis bestuurbaar te maken met spraakcontroles e.d.. Ik heb het altijd leuk gevonden om aan hobbyprojectjes te werken en ik vind het cool om nu met mensen te werken die dat ook leuk vinden.

Wat vind je zo leuk aan programmeren?

Het was nooit de bedoeling om professioneel te gaan programmeren. Het is ontstaan als hobby in de vorm van websites maken. Na mijn studie communicatiewetenschappen had ik geen zin om daarmee verder te gaan. Ik haalde wel veel plezier uit mijn programmeerhobby, dus 1 + 1 = 2!

Ik ben me er serieuzer in gaan verdiepen en heb een tijdje als freelancer gewerkt bij een startup. Dat is niet echt iets geworden, maar ik heb daar wel een portfolio opgebouwd. Als je ermee bezig bent binnen een bedrijf en 8 uur per dag met klanten en collega’s werkt, krijg je hele andere inzichten dan wanneer je alleen werkt of het puur als hobby doet.

Heb je naast programmeren nog tijd voor andere hobby’s?

Ik houd van koken! Ik probeer elk weekend uitgebreid te koken of te bakken, maar dit lukt me helaas niet iedere week.

Is er nog iets dat je graag wilt vertellen aan je lezers?

Kom ook bij ons werken!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?