Even voorstellen: Danny van der Sluijs

We hebben er weer een nieuwe collega bij! Een programmeur die graag de diepte in duikt... Welkom Danny!

Hoe heb je ons gevonden?

Danny: “Tijdens mijn vakantie zag ik op Facebook dat Infi op zoek was naar nieuwe developers, Het begon direct te kriebelen, de vraag was hoe ga ik Infi benaderen!. Een paar dagen later las ik een blog dat Henri weer terug was. Ik ken Henri nog van een vorig bedrijf waar wij samen hebben gewerkt. De drempel om contact op te nemen werd hierdoor een stuk lager. Ik ben langs geweest voor een kopje koffie en zo is het balletje gaan rollen.”

Hoe was je eerste indruk bij je kennismakingsgesprek?

Danny: “Het eerste gesprek voelde niet als een sollicitatiegesprek, het was heel open. Jiska en Roeland vertelde heel veel over Infi. Ik had het gevoel alsof ik met vrienden aan het praten was. Ik voelde mij hierdoor snel op mijn gemak. Infi is een best bekende naam in de developer community, dus vond ik het best een beetje spannend om te komen solliciteren. Maar dat gevoel namen Jiska en Roeland direct weg”.

Je loopt nu een week of twee hier rond. Hoe vond je jouw start bij Infi?

Danny: “Heel warm, iedereen is vriendelijk en geïnteresseerd. Ze willen echt alles van je weten. Er wordt veel gedeeld, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Twee weken is natuurlijk nog kort maar ik voel me goed bij Infi. Er hangt echt een prettige werksfeer.”

Waarom vind je programmeren nou zou ontzettend leuk?

Danny: “Eindeloos puzzels oplossen, dingen proberen naar een hoger niveau te brengen, net iets beter maken dan het al was. Dat vind ik leuk! Programmeren doe ik al twaalf jaar. Toen ik een jaar of 16 was las ik in het blad Computeridee hoe je een millennium aftelklok kon schrijven. Dat heeft mij getriggerd. Tijdens mijn studie technische informatie heb ik veel geleerd over programmeren. Na mijn studie heb ik een tijdje bij een hardware bedrijf gewerkt en daar diverse computers gerepareerd. Maar al snel had ik door dat programmeren meer mijn ding is.”

Wat wil je graag leren?

Danny: “Ik wil graag nieuwe dingen leren van anderen. Elke collega heeft een eigen expertise en doet ervaring op met verschillende klanten. Daardoor kan ik me echt ontwikkelen in de breedte. Bij Infi is er veel ruimte voor eigen ontwikkeling waardoor je je eigen groei en richting kan bepalen. Dat kan ik enorm waarderen.”

Heb je naast code tikken nog tijd voor andere hobby’s?

Danny: “Ik ben groot technic lego fan! Ik word blij van alles wat beweegt en draait. Verder houd ik van duiken tijdens vakanties, maar ook bak ik graag een taart! Het had niet veel gescheeld of ik was banketbakker geworden [wij hebben nu al zin in volgende Foodfight, red.]. Gelukkig heb ik een geweldige kandidaat, mijn dochter van 16 maanden, met wie ik de toekomst genoeg taarten en koekjes zal bakken.”

[Jolanda is office manager bij Infi]

Wil je op de hoogte blijven van updates over hippe tech, een kijkje achter de schermen, of upcoming events? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ben jij onze nieuwe ontwikkelheld(in)?

› Dit kun je verwachten als jij je aanmeldt.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?