Even voorstellen: Devin de Koff

Met tekstschrijver Marie Louise van Dorp zochten we een eigen communicatieheld. Devin is het resultaat.

Devin vertel, hoe was je eerste dag?

Spannend - veel mensen leren kennen, veel handjes geschud, veel verhalen aangehoord en veel koffie gedronken - ik ben op een gegeven moment maar gestopt met koffie drinken. Maar het was leuk. Vandaag ga ik proberen de eerste echte werkzaamheden op te pakken.

Klopte het beeld dat je van Infi had bij wat je hier gisteren aantrof?

Ja. Wat ik het leuke vond van de website en de sollicitatieprocedure was de menselijke en nuchtere stijl en toon. Dat zie ik terug in hoe de mensen met elkaar omgaan en hoe ze vertellen over hun werk, het bedrijf en de klanten. Het empathische, het menselijke, dat genereert een leuke werksfeer. Dat kan al de helft van je werkplezier maken. En ik dacht het al, de woordkeuze, de stijl en de passie die je terugvindt op de website zijn oprecht. Dat forceer je niet. 

Fijn! En wat zijn jouw aspiraties in het leven?

Ik heb niet echt een carrièrepad uitgestippeld. Wanneer ik later terugkijk hoop ik dat ik dat met een positief gevoel kan doen. Dat ik leuke dingen heb gedaan, ik veel heb geleerd, ik vaardig ben en dit toe heb kunnen passen. Het belangrijkste vind ik dat ik mijn dagen niet vergooi, dat ik gebruik maak van mijn potentie. En hoe ik dat precies ga invullen weet ik nog niet. Dit plannen is steeds minder van deze tijd, je weet nooit wat er op je pad komt. Maar als je iets kunt en je vindt iets leuk, dan moet je daar iets mee doen. Voor mij was dat vroeger acteren en nu vooral taal en schrijven. En misschien komt er in de toekomst weer iets anders op mijn pad. Ook aspireer ik dat ik ooit zoveel geld heb dat ik de hele dag lekker dik kan worden op de bank terwijl ik Netflix kijk. 

Als jij je eigen bedrijf begint waarmee je sowieso genoeg verdient, wat zou dat bedrijf dan doen?

Dat zou een bedrijf zijn waarin deze vraag niet gesteld gaat worden aan nieuwe medewerkers. Ik heb vet lang zitten piekeren om deze vraag maar ik kom er niet uit. Wellicht als ik in de toekomst ineens nog een goed idee heb kom ik nog even terug naar deze pagina om dit aan te passen want die macht heb ik nu als communicatieheld. En daarna snel naar de KvK. 

Hoe zit het met Doctor Who?

Nou, ik ben echt zo'n dikke fictienerd. Superhelden, tijdreizen, Star Wars, noem maar op. En Doctor Who is zo'n beetje het meest nerderige wat ik ooit tegen ben gekomen. De eerste keer dat ik het keek vroeg ik me nog even af waar ik nou in godsnaam naar aan het kijken was. Maar het was te laat. Ik was gevangen. Nu kijk ik in mijn TARDIS badjas (bedankt nog) terwijl ik koffie drink uit mijn TARDIS-beker naar Doctor Who en ik ben intens gelukkig. Mijn moeder vindt dat een beetje sneu.  

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?