Even voorstellen: Elizabeth Bruggeman

Deze november verwelkomen we Elizabeth Bruggeman als nieuwe projectmanager bij Infi! 

Na jaren bij hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt dan nu de grote overstap – waarom en waarom Infi?

Mijn vorige werkgever was een groot bedrijf en zelfs na acht jaar ken je nog niet alle werknemers. Ik merkte dat ik de behoefte had om de mensen om mij heen wat beter te leren kennen. Ik haalde veel plezier uit de nauwe samenwerking met developers voor de website waar ik aan werkte. In een nieuwe baan wilde ik graag bij zo’n team horen, dus ik ben gaan kijken naar leuke bedrijven in de buurt en zo viel mijn oog op Infi.

De reden dat ik voor Infi heb gekozen is dat het een heel open bedrijf is, mensen werken op basis van vertrouwen, er geen micro-management wordt uitgevoerd en dat het een goede sfeer heeft. Zoals het op de website staat, zo is het ook in het echt. Iedereen is enorm behulpzaam, staat voor je klaar en heeft goede kennis van zaken. Kortom: daar wilde ik bij horen.

Wat ga je bij Infi doen?

Ik ga hier aan de slag voor Couverts. Couverts is natuurlijk net overgenomen door IENS, en het is mijn taak dat allemaal in goede banen te leiden zodat iedereen lekker zijn werk kan doen en producten goed blijven werken.

Je bent nu net een weekje binnen – hoe is je eerste week bevallen?

Heel goed! Veel informatie binnengekregen, veel gehoord en gezien. Maar wel heel erg leuk. Ik ga met een glimlach de deur uit en ik kom ook weer blij thuis, dus dat is goed. 

Je zit als een van de weinige vrouwen tussen de Infi-nerds, kan je daar een beetje je plek in vinden?

Zeker! Bij mijn studie was ik ook één van de weinig vrouwen en dat bevalt mij prima! Mannen hebben een fijne manier van communiceren en daar voel ik mij helemaal thuis in. Ik pas er lekker tussen en dat is alleen maar een voordeel.

Bij Infi werken ‘waarmakers’. Wat maakt jou nou een echte ‘waarmaker'?

Ik hou ervan om mijn gemaakte afspraken na te komen, en als dat niet lukt duidelijk te communiceren waarom het niet lukt. Ik heb het gevoel dat er altijd een oplossing te vinden is – linksom, rechtsom, dwars door het midden, hij is er! Het komt goed, en dat zal mijn bijdrage zijn aan Infi.

Naast ‘waarmakers’ zijn de Infi-medewerkers natuurlijk ook keiharde nerds. Wat maakt jou een nerd buiten kantooruren?

Ten eerste heb ik een man die een ontzettende nerd is waar ik lekker van mee kan genieten. Daarnaast hou ik heel erg van science fiction, ik kijk graag series als Black Mirror, Orphan Black, series die op een gekke manier de toekomst in beeld brengen. Ik vind het leuk om er over na te denken wat hier echt van mogelijk is en wat niet en wat dat zegt over onze maatschappij nu. Daarnaast vind ik het leuk om bij te houden wat er gebeurt op het gebied van Artificial Intelligence, of AI zoals men dat noemt. Het is leuk om te lezen of voorspellingen van tien jaar geleden uit zijn gekomen en hoe dit geïntegreerd wordt. Zijn mensen bijvoorbeeld nu kennissystemen gaan gebruiken? Het is leuk om daar over te lezen. 

Gaaf – dus mochten we dit jaar weer met z’n allen naar de nieuwe Star Wars-film gaan dan ben je erbij?

Absoluut, dan zit ik vooraan in mijn Star Wars-trui. 

Heb je nog vragen? Mail dan naar Elizabeth.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?