Even voorstellen: Erik Tillema

We zijn enorm trots dat het nerdteam van Infi weer is uitgebreid met een getalenteerde ontwikkelaar. Erik Tillema is al even aan de slag bij ons, maar verdient een goede introductie!

Wie ben je, waar kom je vandaan en wat doe je bij Infi?

Ik ben Erik Tillema, woon in Utrecht en werk bij Infi als ontwikkelaar. Ik werk met name aan back-end oplossingen in .NET-webapplicaties. 

Veel werkgevers staan te springen om je, waarom kies je voor Infi?

Klopt. Ik heb gekozen voor Infi vanwege de relaxte sfeer, het hoge kennisniveau, de professionele manier van denken, de wil om alles beter/mooier/slimmer te maken, de grootte van het bedrijf (klein genoeg om een verschil te kunnen maken, groot genoeg om interessante projecten aan te pakken, te groeien etc), de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, de locatie van het bedrijf lekker dicht bij huis.

Wat vind je leuk aan het werk dat je doet?

Leuk vind ik het om nieuwe dingen te leren, samen te werken met slimme collega’s, mee te denken met klanten, problemen te analyseren en elegante oplossingen ervoor te vinden. Ik wil samen mooie en slimme code schrijven. Ik kijk ernaar uit kennis te gaan delen met anderen en samen met klanten nieuwe projecten succesvol te begeleiden. En natuurlijk gaandeweg weer een hoop ervaring op te doen.

Heb je ook nog een eigen hobbyproject waar je aan werkt?

Ja, ik hou ervan om af en toe zelf wat te bouwen. Recentelijk ben ik bezig geweest met een tool die mozaïekfoto’s kan maken van je eigen persoonlijke foto’s. En ik werk aan een applicatie die een volleybaltoernooi in goede banen leidt qua schema’s, wedstrijden, uitslagen, etc.

Erik werkt als ontwikkelaar bij Infi, maar het had niet veel gescheeld of hij was piloot, astronaut of de nieuwe einstein geworden. Op dit moment werkt hij voor Pepper en Dutch Learning Company.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?