Even voorstellen: Erik van der Kramer

Sinds kort werken er maar liefst twee Erik's bij Infi! Afgezien van onvermijdelijke naming collisions zijn wij enorm blij met ze. Maar, wie zijn ze? Tijd om als eerste kennis te maken met onze tweede Erik!

Wie ben je, waar kom je vandaan en wat doe je bij Infi?

Mijn naam is Erik van der Kramer en ik kom oorspronkelijk uit Delft. Ik ben in Utrecht informatica gaan studeren, en sinds een paar jaar woon ik nu ook in Utrecht. Tot voor kort werkte ik in Den Haag bij een bedrijf dat zich net als Infi focust op het bouwen van webapplicaties. Toen ik besloot voorlopig te stoppen met studeren, heb ik ook besloten dat het tijd was voor een nieuwe baan. Nu werk ik net een maand bij Infi als 'ontwikkelaar'.

Veel werkgevers staan te springen om je, waarom koos je Infi?

De reden waarom Infi bij mij goed aansloot was omdat ik na mijn studie op zoek was naar een plek waar ik mijzelf verder kon ontwikkelen. Infi is een erg technisch bedrijf met zeer kundige mensen die je erg veel kunnen leren. Daarnaast is Infi een erg gezellig bedrijf met een hele relaxte houding, waar je je makkelijk thuis voelt.

Met welke kennis versterk jij het team van Infi?

De colleges die ik volgde hadden vaak praktische opdrachten waar je voor moest programmeren die mij naast de theoretische kennis die de opdrachten als leerdoel hadden, ook een bescheiden ervaring met verschillende programmeertalen gaven. Ik heb mij verder ontwikkeld met het werk dat ik deed, en met de opdrachtjes / hobbyprojectjes die ik daarnaast onderneem.

Wat vind je leuk aan wat je doet en waar kijk je naar uit?

Het leukste aan het bouwen van iets in het algemeen is er naar kijken als het af is. Op het gebied van programmeren vind ik het ontzettend leuk dat je contstant bezig bent met het oplossen van kleine vraagstukken die gaan over hoe je iets het beste aan pakt. Ik ontwikkel graag dingen waarbij ik mijn hersens kan uitdagen, het liefst wanneer hetgeen ik ontwikkel impact heeft op waar het zich bevind nadat het af is.

Heb je nog een eigen hobbyproject waar je aan werkt?

Ik ben een eenvoudige website aan het maken voor mijn vader. Hij is niet de eerste die zo'n request heeft gedaan tot nu toe, dus het leek mij een leuk project om iets te bouwen dat ik vaker kan uitrollen voor mensen om mij heen.

Noot van de redactie: Erik K. staat helaas nog niet in ons mooie rijtje medewerkers, dit gaat binnenkort gebeuren!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?