Even voorstellen: Henri de Jong

Het team van Infi groeit! Graag stellen we je voor aan een van onze nieuwste aanwinsten: Henri. Hoe is hij van elektrotechniek bij programmeren en Infi terecht gekomen?

Wie ben je, waar kom je vandaan en wat doe je bij Infi?

Mijn naam is Henri de Jong en ik ben sinds kort begonnen als ontwikkelaar bij Infi. Zoals vele ontwikkelaars begon ook voor mij het programmeren als hobby en is dat nu vele jaren later mijn werk. Op de middelbare school was dat nog het schrijven van overhoorprogramma's om woordjes te leren en het maken van een website voor de Scoutingvereniging. Omdat ik toen nog niet wist dat ik hiervan mijn werk wilde maken, ben ik Elektrotechniek gaan studeren in Enschede want de hardware sprak me ook wel aan. Gaandeweg werd me duidelijk dat ontwerpen interessant is maar programmeren nog veel meer. Ik heb jaren in PHP ontwikkeld en bij Infi ben ik nu bezig met .NET. 

Waarom kies je voor Infi?

Precies op het juiste moment stuurde Infi mij een uitnodiging om kennis te maken. Het brede gebied aan projecten en programmeertalen waar Infi mee werkt, sprak mij aan. Hierdoor heb ik ook veel ruimte om te blijven leren en mij verder te ontwikkelen.

Met welke kennis versterk jij het team van Infi?

Infi hoop ik te versterken met een praktische insteek voor het oplossen van de problemen van klanten. Een mooi stuk software ontwikkelen betekent dat je je klant helpt om iets makkelijker, beter of sneller te doen. Dat vind ik leuk om waar te maken.

Heb je nog eigen hobbyprojecten waar je aan werkt?

De hardware is bij het hobby'en echter nog steeds belangrijk, want in mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met het domotiseren van mijn huis, met Raspberry Pi's, Arduino's en ESP8266 WiFi chips. 

Henri werkt nu als ontwikkelaar voor Dutch Learning Company en is tegelijk met Erik van der Kramer als ontwikkelaar bij Infi begonnen. Dit zijn alle nerds van Infi.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?