Even voorstellen: Jeroen Heijmans

Een heuse nieuwe nerd op kantoor. Dat zien we graag. Jeroen Heijmans is de nieuwste ontwikkelaar in het nerdkwartier!

Jeroen! Welkom bij Infi! Hoe heb je ons gevonden?

Vorig jaar was ik vrijwilliger bij DomCode, een congres voor ontwikkelaars in Utrecht. Het viel mij op dat wanneer er sessies waren, de stand van Infi leeg was omdat jullie daar ook bij waren, dat terwijl een klassiek bedrijf juist het personeel bij stand zou willen houden. Ik was toevallig op zoek naar iets nieuws en hierdoor leek Infi mij een leuke club. Ik switchte, en met succes!

Je bent nu ruim een week bij Infi, hoe is het je bevallen?

Als een warm bad. Ik word echt supergoed ingewerkt en het project is enorm inzichtelijk ingericht, dus de start is prettig. Alles was echt goed geregeld. Ook alle randzaken waren in orde, en dat is iets wat heel belangrijk voor mij is. Ik voel me hier lekker thuis dus het is een happy start. 

En nu? Wat ga je voor ons doen?

Ik ben bijgeschakeld bij Livis. Wat het later gaat worden weet ik niet, maar ik vind het wel belangrijk om een klik met de klant te hebben. Het lijkt me ook tof om bij een nieuw project betrokken te zijn, vanaf het begin.

Verder laat ik mij op dit moment sturen waar nodig. Ik heb veel ideeën, maar wil eerst even oriënteren en kijken of deze niet al worden ingevuld en of ze van waarde zijn. Ik wil graag een waardevolle bijdrage leveren. Daarnaast ben ik gek op kennisdeling maar ook daar kijk ik even de kat uit de boom. Eerst even aftasten, zoeken en mij nuttig opstellen.

Binnen Infi hebben we het vaak over waarmakers en over nerds. Wat maakt jou een echte waarmaker?

Oei ik had liever verteld wat mij een nerd maakt! Maar als waarmaker… als ik iets doe dan wil ik het goed doen. 'Doe iets goed, of doe het niet', is mijn motto. Dat matcht hopelijk met Infi, waar projecten geen korte-termijnwerk zijn. Zo blijf je met mijlpalen werken, en dat sluit goed aan op dat ik graag dingen afmaak. Puntjes op de i, maar wel rationeel afgebakend.

Als perfectionist is je werk eigenlijkt nooit af, maar "waarmaken" kan ook beteken dat je goed afgekaderde projecten afrondt en oplevert. 

Nou vooruit dan… wat maakt jou een nerd?

Nou, ik hou van films, series, esports en games maar ook heel erg van koken. En in al hobby’s zie je dat ik mij daar helemaal in kan verdiepen, tot het punt dat ik details uitwerk in spreadsheets en variaties creëer om daarmee te kunnen experimenteren.

Voor het koken kom ik zelfs op forums voor IT’ers die koken. Daar vroeg iemand of je een vis kunt klaarmaken in een vaatwasser, dus dat heb ik gedaan, inclusief foto’s en rapportages. Ik tweette deze naar de oprichter van het forum en de volgende dag had ik honderden leuke reacties! Het kon wat lekkerder, maar de vis was goed gaar.

Het nerd zijn uit zich dus in kijken wat mogelijk is in mijn hobby’s en het experimenteren met verschillende opties.

-- 

Jeroen gaat aan de slag als ontwikkelaar bij Infi.

Kennismaken? Stuur een mailtje naar jeroen@infi.nl

Benieuwd hoe je vis klaarmaakt in de vaatwasser? Check het hier.
 

Als perfectionist is je werk eigenlijk nooit af, maar "waarmaken" kan ook beteken dat je goed afgekaderde projecten afrondt en oplevert.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?