Even voorstellen: Jolanda Brussaard

Als Jolanda er niet zou zijn, vergingen we met zijn allen van de honger en zouden we door de troep niet meer door 't kantoor kunnen lopen. We zijn dolblij met onze nieuwe Office Manager!

Hoe ben je bij Infi terecht gekomen?

Ik kreeg de vacature voor officemanager doorgestuurd van een vriendin, die bij The Hyve werkt, hier iets verderop. Toen ik het las, dacht ik meteen: “Dit is het, dit wordt mijn volgende baan!” Bij mijn eerste bezoek aan Infi viel alles op zijn plek. Ik merkte direct dat er een prettige en open sfeer heerste, ik werd leuk ontvangen, informeel en toegankelijk, en ik voelde me heel welkom. Dat gevoel is voor mij heel belangrijk. Als mensen binnenkomen, ongeacht wie ze zijn, moeten ze zich welkom voelen.

Hoe waren je eerste weken bij Infi?

Ik vond het hilarisch om voor mijn eerste week mee te gaan met het bedrijfsuitje naar de Efteling. Ik vond het heel grappig dat we gewoon met z’n allen op de trein stapten, toen de bus te laat zou komen. Ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld en werd meteen opgenomen in de groep. Dat is Infi: het gevoel dat je ergens bij hoort. Wat ik fijn vind, is de manier waarop men met elkaar om gaat hier.

Dit gebeurt met respect en vertrouwen - je mag zijn wie je bent, je mag fouten maken, maar er wordt ook hard gewerkt. Volgens mij kan je jezelf hier op een hele veilige manier ontwikkelen. In zo’n omgeving ben ik op mijn best. Ik werk graag in een omgeving waar ontwikkeling plaatsvindt; een dynamische en innovatieve omgeving waar vernieuwing is en jonge mensen werken. Infi past goed in dat plaatje.

Wat heb je hiervoor allemaal gedaan?

Best veel! Ik heb voornamelijk als office manager gewerkt maar altijd in omgevingen waar ontwikkeling, creativiteit en ondernemerschap centraal stonden. Mijn vorige baan was bij stichting Protospace. Zij versnellen innovatie door technische toepassingen laagdrempelig en tastbaar te maken. Daarnaast heb ik nog mijn eigen bedrijf opgezet en sales gedaan voor Faqta (een geïntegreerd thematisch programma voor wereldoriëntatie).

Waar gaan je vingers van jeuken bij Infi?

Eén van mijn taken bij Infi is orde te brengen in de chaos. Nu liggen de spullen verspreid over diverse kasten en weet men niet wat er zoal in huis is. Ik wil graag eerst inventariseren wat we allemaal hebben en zo voorkomen dat er iets gekocht wordt dat er al is. Dat vind ik zonde!

Wat valt je op aan Infi?

Mijn taak is natuurlijk anders dan die van developers, maar mij wordt ook gevraagd hoe het met me gaat en om een kwartaaldoel voor mezelf te stellen. Mensen snappen hier dat de rest ook voordeel heeft als ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling werk en mijn mening geef over dingen. Iedereen is belangrijk, iedereen voegt waarde toe. We maken alles samen en ik vind het tof om daar onderdeel van te zijn.

Naast ervoor zorgen dat wij niet verhongeren, wat vind je nou echt leuk om te doen?

Ik ben dol op koken en ik ga graag met vrienden borrelen en eten. Ik houd van zeilen, maar ben verder niet zo’n sportfanaat. Ik vind het heerlijk om met mijn gezin leuke dingen te doen samen. Verder lees ik graag een goed boek en ga ik af en toe naar een voorstelling!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?