Even voorstellen: Joralf Quist

Infi is een nieuw muzikaal talent rijker. Een teamplayer die het niet alleen fijn vindt om samen muziek te maken, maar ook graag aan mooie projecten bouwt. Welkom Joralf! 

Hoe heb je ons gevonden?

Joralf: “Goeie vraag! Ik help zelf mee met de organisatie van Domcode. Infi is daar ook altijd bij aanwezig. Tijdens deze ontwikkelaarsconferentie kwam ik voor het eerst in aanraking met Infi. En daarbij kende ik Henri via WeCamp; een technologiegeoriënteerde conferentie voor ontwikkelaars & designers. Infi en ik troffen elkaar dus regelmatig. Zo werd mijn interesse gewekt naar een nieuwe baan en specifieker, misschien wel eentje bij Infi! Leuke mensen, leuke projecten en een cultuur die bij mij past: ik zag het elke keer weer. Op een gegeven moment heb ik gesolliciteerd en werd ik uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.”

Hoe was je eerste indruk bij je kennismakingsgesprek?

Joralf: “Ik vond iedereen heel collegiaal, ik voelde mij gelijk thuis. Tijdens het eerste gesprek werd al snel duidelijk wat Infi en ik aan elkaar hadden. Er was direct een match en ik had er een goed gevoel bij. Ik wist aan het eind van het gesprek al dat er een tweede zou komen.”

Hoe vond je jouw start bij Infi?

Joralf: “Overweldigend en soms ook ongemakkelijk, maar op een positieve manier. Iedereen was behulpzaam, er werd van alles uit de kast gehaald om het mij zo prettig mogelijk te maken. Het is een fijn gevoel dat je collega’s oprecht in je geïnteresseerd zijn en zo goed voor je willen zorgen. Vanuit mijn vorige banen was dat een rol die ik graag op me nam. Daardoor ben ik het niet gewend om ineens de ontvanger te zijn. Dat voelde soms ongemakkelijk.”

Wat vind je interessant aan programmeren?

Joralf: “Ik zie het programmeren zelf als een middel, een gereedschap als het ware. Het doel van de klant is een gaaf product neerzetten en dat de wereld in helpen. Dat wordt dan ook mijn doel. Één van de middelen die ik tot mijn beschikking heb om dat doel te realiseren, is het schrijven van code. Samen met de klant iets moois bouwen. En als dit betekent dat we soms niet programmeren, maar met andere dingen bezig zijn, word ik ook gelukkig.”

Wat wil je graag leren?

Joralf: “In de afgelopen vijf jaar heb ik me, naast mijn developerrol, ook met andere taken beziggehouden. Ik was scrum master, teamlead en projectmanager. Hierdoor had ik onvoldoende tijd om mijn programmeertalent te ontwikkelen. Bij Infi ga ik mij bezighouden met de technische aspecten van softwareontwikkeling. Lekker veel code produceren! Daar heb ik heel veel zin in!”

Heb je naast werken nog tijd voor andere hobby’s?

Joralf: “Naast mijn carrière als softwaredeveloper, speel ik in de band Sidewalk: een semiprofessionele punkrockband. Daarin speel ik gitaar en zing backing vocal. Gemiddeld hebben wij vijfentwintig shows per jaar, en gaan we één keer per jaar op tour door Europa. Ik oefen zo'n tien uur per week met de band. Heb ik nog tijd over, dan speel ik graag bordspellen. Mijn favoriet is ‘Detective’, een verhalend bordspel waarin je politiezaken moet oplossen.”

[Geschreven door Jolanda, office manager bij Infi]

Wil je op de hoogte blijven van updates over hippe tech, een kijkje achter de schermen, of upcoming events? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?