Even voorstellen: Marco

Leer de nieuwste aanwinst voor Infi Amsterdam beter kennen… bordspellenfanaat Marco!

Hoe heb je ons gevonden?

Marco: “Ik kwam Infi op Twitter tegen in 2018 als sponsor van Advent of Code. Toen heb ik gelijk de website eens bekeken, al was ik toen niet op zoek naar een baan. Wel kwam Infi op mijn lijstje van bedrijven waar ik eens mee wilde praten, dat had ik echt bewust opgeslagen. In 2019 zag ik ze nog een keer bij Advent of Code. Later dat jaar ging ik om me heen kijken, en aangezien Infi nog lekker on top of mind zat, heb ik gesolliciteerd bij Infi Amsterdam.”

Hoe was je eerste indruk bij je kennismakingsgesprek?

Marco: “Heel goed! Tijdens de kennismaking met Ely en Corné hadden we gelijk interessante dingen om te bespreken. Het werd meer een gezellig gesprek in plaats van een sollicitatie interview. Dat maakte dat de sfeer gelijk goed aanvoelde.”

Je loopt hier nu vier weken rond. Hoe vond je jouw start bij Infi?

Marco: “Mijn start was erg goed, eigenlijk van tevoren al! Ely had 3 weken van tevoren de laptop en accounts al geregeld. Ook krijg ik een Infi mok en t-shirt thuisgestuurd, en ik kon aanschuiven voor een online pubquiz. En dat allemaal nog vóór mijn eerste werkdag. Ik had het gevoel dat ik er al bij hoorde. Mijn eerste dagen op kantoor in Amsterdam waren met Rutger en René, en dat was ook allemaal heel relaxed. Ja, het ging allemaal soepel, echt een goede landing.”

Waarom vind je programmeren nou zo ontzettend leuk?

Marco: “Ik vind het leuk om problemen van mensen op te lossen. En ik kan toevallig goed programmeren. Maar het is meer toeval dat ik die problemen met programmeren oplos, het gaat mij echt om het oplossen van die problemen. Waarom? Omdat de wereld er iets beter van wordt en mensen er vrolijk van worden. En dat vind ik leuk. Ik heb zelf een hekel aan herhalende dingen. Dus als ik dingen makkelijker en interessanter kan maken, zonder tijd te verspillen aan nutteloos procedureel werk, dan ben ik blij!”

Wat wil je heel graag leren?

Marco: “Lastige vraag. Ik weet dat eigenlijk nu niet zo goed. Momenteel ben ik een nieuwe programmeertaal aan het leren en dat is leuk. Ik zou nog wel willen leren hoe je klanten of prospects goed bij de hand kunt nemen. Trajecten succesvol kunnen vormgeven, en daar dan aan het begin betrokken bij zijn. Dat ondernemende stuk naast programmeren spreekt me erg aan. Daarom had ik ook op de functie van ‘ondernemende developer’ gesolliciteerd!”

Heb je naast code tikken nog tijd voor andere hobby’s?

Marco: “Ik hou van wijn en champagne drinken! En ook natuurlijk de achtergrond, waar het vandaan komt. Verder ben ik fan van bordspellen spelen met vrienden. Mijn favoriet op dit moment is Pandemic, al vind ik Flash Point ook heel leuk. Ik speel de laatste tijd meer coöperatieve spellen. Codenames is trouwens ook een aanrader!”

Wat zou je tegen een toekomstige collega willen zeggen?

Marco: “Kom eens kletsen en ervaren hoe open iedereen hier bij Infi is! Iedereen is welkom. En ook als je wat te leren hebt, je hebt hier altijd wel wat toe te voegen met jouw achtergrond, zelfs als het misschien niet meteen past.”

[Marco is developer bij Infi]

Wil je op de hoogte blijven van updates over hippe tech, een kijkje achter de schermen, of upcoming events? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Infi maakt het allemaal waar:

browser-icon

Webapplicaties

Wij ontwikkelen webapplicaties op maat waarmee we jouw ideeën waarmaken. Maatwerkapplicaties gebouwd door ambitieuze nerds die niet schrikken van uitdagende logica, complexe databases, datamigraties of betaalomgevingen. Daarnaast verzorgen we ook de hosting, onderhoud en support. Wij willen jouw ideeën fixen. Wil je weten hoe?
Ontdek wat een webapplicatie voor je kan doen >

mobile-icon

Mobiele apps

We zijn nerds met liefde voor softwareontwikkeling, dus ook voor de ontwikkeling van mobiele applicaties (apps). Native apps voor iOS en Android, maar ook voor mobiel gebruik geoptimaliseerde webapplicaties. Wij weten wat erbij komt kijken en hebben de kennis voor web, iOS en Android allemaal in huis. Wil je weten wat het beste bij je past? 
Ontdek wat een mobiele app voor je kan doen >

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?