Even voorstellen: Mark de Bruijn

Een programmeur én scout in hart en nieren… Dat moet wel iemand zijn die van uitdaging houdt. Dan zit je goed bij Infi, Mark. Welkom bij de club!

Hoe ben je bij Infi terechtgekomen?

Mark: “Morten, een oud klasgenootje van de middelbare school met wie ik het vak informatica volgde, reageerde op een foto die ik op Instagram had gepost. Hij vroeg of ik fotograaf was. Dat ben ik niet hoor, maar dat was wel gelijk de opening voor een leuk gesprek. Toen hij vertelde dat Infi nog programmeurs zocht, ben ik snel komen kennismaken.”

Hoe was je eerste indruk bij je kennismakingsgesprek?

Mark: “Ik vond het een ontspannen en gemakkelijke sfeer tijdens de gesprekken die ik hier heb gehad. De vragen waren niet per se gemakkelijk hoor, ik moest wel echt laten zien wie ik was. Maar het voelde niet alsof er een jury voor me zat. Ook op de werkvloer viel het me op dat er een gemoedelijke sfeer hing.”

Hoe vond je jouw start bij Infi?

Mark: “Toen ik bij Infi van start ging bleek die gemoedelijke sfeer ook écht zo te zijn. Ook in het project waar ik bij zit. Al is het druk, het blijft gewoon gezellig. Ik mocht trouwens kiezen: rustig starten in januari of gelijk in project met een naderende deadline duiken in december. Ik dacht, waarom niet, dus nam een sprong in het diepe. Ik had verwacht dat het inwerken lang zou duren, maar dat ging lekker snel. Naast mij is ook andere nieuwe collega begonnen in het team, dus dat maakt het extra leuk.”

Wat vind je zo leuk aan Infi?

Mark: “Naast programmeren zijn er verder ook allemaal andere leuke en leerzame activiteiten. Van Coding Dojo's tot Meetups. En de hoverboards vliegen door de gang. Het klinkt misschien stom, maar het is gewoon heel gezellig hier. Er moet echt wel veel gebeuren en er wordt hard gewerkt, maar op een positieve manier. Als je een probleem hebt word je geholpen, of je nu wilt of niet.”

Wat maakt jou een echte nerd?

Mark: “Op de basisschool stonden van die oude computers, en als je snel met je werk klaar was, mocht je iets op de computer doen. Daar is mijn liefde voor techniek ontstaan. Al heel mijn leven lang vind ik het leuk om te werken met computers en techniek, en alles wat daarbij komt kijken. Ik ben ook al jong begonnen met programmeren, zo jong dat ik eigenlijk niet meer precies weet wanneer! Ik heb altijd bijbaantjes gehad in de techniek en me uiteindelijk ontwikkeld tot fulltime programmeur. En ik vind het ook gewoon echt heel leuk.”

Heb je naast programmeren nog tijd voor andere hobby’s?

Mark: “Zeker! Ik ben elk weekend scoutingleider in Oosterbeek. Vanaf mijn 9e zit ik al op scouting, en ben in de jaren opgeklommen tot leiding. Afgelopen weekend zijn we op kamp geweest. Gelukkig sliepen we binnen! In de zomer zijn we 3 weken naar Engeland geweest, echt heel gaaf. Scouting is misschien ook wel beetje mijn tweede nerdending.”

[Patricia is marketeer bij Infi]

Wil je op de hoogte blijven van updates over hippe tech, een kijkje achter de schermen, of upcoming events? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ben jij onze nieuwe ontwikkelheld(in)?

› Dit kun je verwachten als jij je aanmeldt.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?