Even voorstellen: Mendel Agterberg

Onze vorige aanwinst is nog maar net aangekondigd, en we mogen alweer een nieuwe collega-nerd introduceren! Welkom bij de club, Mendel.

Hoe ben je bij Infi terechtgekomen?

Ik zag Infi voorbij komen bij verschillende meet-ups, en heb toen gewoon een keer doorgeklikt naar de site om te kijken wat ze doen. Dat zag er gelijk bijzonder aantrekkelijk uit! Ik was al een beetje om me heen aan het kijken, en dit sprong er echt uit. Ik vond het heel divers wat ze deden, en in de blogs gingen ze echt diep in op de techniek. Ook spatte het ervan af dat de mensen het oprecht leuk vinden wat ze doen.

Hoe was je eerste indruk bij je kennismakingsgesprek?

Mijn eerste gesprek was met Niels en Jiska en dat was een relaxed, informeel gesprek. Het was bijna alsof ik ze op een housewarming had ontmoet een een spontaan gesprek met ze had. Het was een persoonlijk gesprek, en had gelijk een goede klik. Ik ging echt met een goed gevoel weer naar huis.

Je loopt hier alweer 1 maand rond. Hoe vond je jouw start bij Infi?

Veel nieuwe mensen, nieuwe indrukken, en nieuwe systemen. In mijn eerste week gingen we gelijk aan de slag met de rocks van dit kwartaal. Dat was direct een open en transparante blik op de visie van het bedrijf. Ook de mensen in mijn team zijn relaxed. Lekker veel vakidioten, daar voel ik me wel bij thuis.

Wat vind je zo leuk aan Infi?

Het is hier allemaal heel erg menselijk. Iedereen is toegankelijk en ik vind het heel fijn dat zo transparant is. Ook zie ik mensen met plezier om me heen aan het werk. Het is prettig dat de collega’s zo open zijn en durven te zeggen hoe ze zich voelen in bijvoorbeeld de team meeting iedere maandagochtend. Dat voelt heel vertrouwd. Het gaat hier niet alleen om wat je maakt, maar ook echt hoe het met de mensen gaat. Ik denk dat veel bedrijven dit zo willen, maar hier lukt het ook écht.

Wat maakt jou een echte nerd?

Ik ben echt opgegroeid in een computerwinkel. Daar liep ik dan hele dagen rond in mijn middelbare schooltijd. Ja, daar is mijn nerd-zijn wel gestart. Ik was nieuwsgierig naar alles wat er qua software en hardware binnen kwam en hoe dat dan werkte. Dat is voor mij dan ook de betekenis van het woord nerd: dat je heel erg diep verstand hebt van hoe dingen werken. Voor mij zit het ‘m in liefde en nieuwsgierigheid naar programmeren.

Heb je naast programmeren nog tijd voor andere hobby’s?

Eigenlijk ben ik thuis ook bezig met programmeren. Ik zit nog niet zo lang in de IT wereld als mijn collega's. Deze achterstand motiveert me erg om veel te leren en snel beter te worden. Verder vind ik het heerlijk om in een koffiezaakje met een boek in het zonnetje te zitten. Moeten ze wel echt goeie koffie hebben, Koffie Leute is een van mijn favorieten hier in Utrecht. Daarnaast word ik er erg blij van om een podcastje luisteren over verhalen over mensen, design, hoe de wereld werkt, geschiedenis, filosofie, technische onderwerpen, tja, eigenlijk dus van alles.

Wil je op de hoogte blijven van updates over hippe tech, een kijkje achter de schermen, of upcoming events? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

[Mendel is developer bij Infi]

Infi maakt het allemaal waar:

browser-icon

Webapplicaties

Wij ontwikkelen webapplicaties op maat waarmee we jouw ideeën waarmaken. Maatwerkapplicaties gebouwd door ambitieuze nerds die niet schrikken van uitdagende logica, complexe databases, datamigraties of betaalomgevingen. Daarnaast verzorgen we ook de hosting, onderhoud en support. Wij willen jouw ideeën fixen. Wil je weten hoe?
Ontdek wat een webapplicatie voor je kan doen >

mobile-icon

Mobiele apps

We zijn nerds met liefde voor softwareontwikkeling, dus ook voor de ontwikkeling van mobiele applicaties (apps). Native apps voor iOS en Android, maar ook voor mobiel gebruik geoptimaliseerde webapplicaties. Wij weten wat erbij komt kijken en hebben de kennis voor web, iOS en Android allemaal in huis. Wil je weten wat het beste bij je past? 
Ontdek wat een mobiele app voor je kan doen >

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?