Even voorstellen: Peer Fisser

We hebben er weer een muzikaal-... ehhh programmeertalent bij! Met veel enthousiasme verwelkomen we developer Peer.

Hoe heb je ons gevonden?

Een goede vriend had mij Infi getipt! Eigenlijk was hij zelf op zoek naar een nieuwe baan, kwam Infi toen tegen en dacht: ‘hé, dat past wel bij Peer’! Dus ik had een mailtje gestuurd, en kreeg daar een positieve reactie op. Ze gingen gelijk op onderzoek uit en kwamen al mijn projecten op GitHub tegen. Dat vond ik wel super cool! Van het een kwam het ander en zo zat ik bij Infi aan tafel voor een sollicitatiegesprek.

Hoe was je eerste indruk bij je kennismakingsgesprek?

Over het algemeen positief! De informele sfeer hier sprak me direct aan. Mijn eerste gesprek was met Jiska van HR en developer Matthijs. Ze gaven mij echt de ruimte om het gesprek ook zelf te sturen naar waar ik het over wilde hebben. Het tweede gesprek was met Sander, en heb toen ook een opdracht meegekregen. Ik moest een webapplicatie bouwen met een kaartje waarop alle camera’s van Utrecht zijn gesorteerd. Zelf ben ik best kritisch als ik ga solliciteren, en ik vind het belangrijk dat ze ook mijn capaciteiten testen. Het was echt leuk en goed om zo’n opdracht te doen.

Je loopt hier alweer een paar weken rond. Hoe vond je jouw start bij Infi?

De eerste week was wel spannend, omdat alles nieuw is. Ik wilde eigenlijk rustig aan beginnen, maar er waren die week toevallig allemaal nevenactiviteiten: een teamuitje en een bedrijfsbrede communicatietraining. Daar zag ik eerlijk gezegd een beetje tegenop, maar achteraf gezien was het allemaal erg leuk en zinvol. Ik ben ook meteen aan een nieuw project begonnen. Moet nog wel een beetje wennen aan alle nieuwe tools die ze daar gebruiken, zoals GitLab en Angular 6. Wel heel leerzaam en leuk om gelijk nieuwe dingen te leren.

Waarom vind je programmeren nou zo ontzettend leuk?

Programmeren betekent voor mij creatie. Het is eigenlijk een combinatie van creativiteit en systematisch denken. Het daagt me uit goed na te denken en programmeren heeft duidelijk een direct effect. In je hoofd dingen ontwerpen en inbeelden, dat toepassen en gelijk resultaat daarvan zien. Dat vind ik echt heel tof.

Wat wil je heel graag leren?

Ik leer graag nieuwe frameworks kennen, bij voorkeur Vue.js. Daar wil ik echt heel goed in worden want dat is een framework waar ik fan van ben.

Heb je naast code tikken nog tijd voor andere hobby’s?

Genoeg! Ik ontwikkel graag games in mijn vrije tijd. Niet alleen code schrijven, maar ook plaatjes maken, geluidsdesign en muziek maken. Ik maak van jongs af aan allerlei soorten muziek, midi muziek voor de kenners. Tegenwoordig gebruik ik Cubase, een digital audio workstation. Verder speel zelf elektrisch gitaar, keyboard. Verder houd ik ook nog van gamen, fitness én salsa dansen!

[Peer is developer bij Infi]

Wil je op de hoogte blijven van updates over hippe tech, een kijkje achter de schermen, of upcoming events? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Infi maakt het allemaal waar:

browser-icon

Webapplicaties

Wij ontwikkelen webapplicaties op maat waarmee we jouw ideeën waarmaken. Maatwerkapplicaties gebouwd door ambitieuze nerds die niet schrikken van uitdagende logica, complexe databases, datamigraties of betaalomgevingen. Daarnaast verzorgen we ook de hosting, onderhoud en support. Wij willen jouw ideeën fixen. Wil je weten hoe?
Ontdek wat een webapplicatie voor je kan doen >

mobile-icon

Mobiele apps

We zijn nerds met liefde voor softwareontwikkeling, dus ook voor de ontwikkeling van mobiele applicaties (apps). Native apps voor iOS en Android, maar ook voor mobiel gebruik geoptimaliseerde webapplicaties. Wij weten wat erbij komt kijken en hebben de kennis voor web, iOS en Android allemaal in huis. Wil je weten wat het beste bij je past? 
Ontdek wat een mobiele app voor je kan doen >

Ben jij onze nieuwe ontwikkelheld(in)?

› Dit kun je verwachten als jij je aanmeldt.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?