Even voorstellen: Sander Vink

Een sportieve wind die wel houdt van een uitdaging. Een teamplayer die wel in is voor een grapje. Dat is Sander, onze nieuwste nerd! Welkom!

Hoe heb je ons gevonden?

Sander: ”De afgelopen 7 jaar ben ik regelmatig te vinden geweest bij Infi als trouwe bezoeker van de DomCode en DDDNL meetups. Toen ik tijdens de eerste Lean Agile Coffee-meetup boven bij Infi koffie ging halen, was ik onder de indruk van de prettige sfeer. Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan heb ik verschillende bedrijven bezocht. Belangrijkste voorwaarde voor mij was echt een leuk bedrijf, in de buurt. Via Google Maps kwam ik weer bij Infi uit. Er stond een vacature open, maar anders had ik zeker een open sollicitatie geschreven!”

Hoe was je eerste indruk bij je kennismakingsgesprek?

Sander: ”De eerste indruk was heel positief. Er werden goede vragen gesteld door Jiska en Sander en ik kreeg genoeg ruimte om eigen vragen te stellen. De antwoorden waren open en transparant in vergelijking tot andere bedrijven. Vaak wordt niet alles verteld waardoor het plaatje niet helemaal compleet is. Bij Infi had ik dat gevoel wél. Meest onderscheidende vond ik dat het 1e en 2e gesprek naadloos in elkaar over gingen. Er werden niet dezelfde vragen gesteld, dus met interne communicatie zit het wel goed bij Infi!”

Je loopt alweer een paar weken rond. Hoe vond je jouw start bij Infi?

Sander: ”De start ging prima. De eerste week al vijf koffiemomentjes met collega’s om ze beter te leren kennen. Er is oprecht veel aandacht voor je. Niet één keer, maar met grote regelmaat wordt de vraag gesteld: ‘Gaat alles goed, heb je nog iets nodig?’ Het team zorgt ervoor dat je erbij hoort en onderdeel bent van het team. Dat is het Infi-gevoel waar iedereen het hier over heeft.”

Waarom vind je programmeren nou zo ontzettend leuk?

Sander: ”In het kort: ik help graag mensen. Ik ben technisch heel handig en merkte dat ik door middel van programmeren het dagelijkse leven van mensen prettiger kan maken. Werken aan dingen die gebruikt gaan worden geeft veel energie.”

Wat wil je graag leren?

Sander: ”Ik word graag technisch uitgedaagd. Bij Infi werken gelukkig veel slimme ontwikkelaars en daar kan ik veel van leren. Iemand die kritisch meekijkt naar het werk dat je oplevert, dat je code goed is. Als de ander het anders ziet, wordt er overlegd. Deze samenwerking zorgt ervoor dat je elkaar naar een hoger niveau tilt en je kennisniveau verhoogt. Daarnaast is er de mogelijkheid om regelmatig from scratch te kunnen beginnen aan een project, en dat vind ik ontzettend gaaf!”

Heb je naast code tikken nog tijd voor andere hobby’s?

Sander: ”Ik sport graag. Straks begint de tenniscompetitie weer, en ik ga ook graag op wintersport. Als ik niet met mijn kinderen bezig ben of aan het sporten ben en er tijd overblijft, dan speel ik online games. Vooral strategie games of een leuke shooter, zoals Starcraft 2 of Call of Duty, om de geest scherp te houden.”

[Jolanda is Office Manager bij Infi]

Wil je op de hoogte blijven van updates over hippe tech, een kijkje achter de schermen, of upcoming events? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ben jij onze nieuwe ontwikkelheld(in)?

› Dit kun je verwachten als jij je aanmeldt.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?