Even voorstellen: Wouter Bosgra

We hebben een Commercieel Directeur: Wouter!

De rol van commercieel directeur is nieuw binnen ons Nerdkwartier en jij gaat deze rol vervullen. Hoe hoog is het percentage nerd in jou?

Dat is best hoog. Ik programmeer namelijk zelf nog steeds en dat vind ik hartstikke cool. Ook komt de echte nerd in mij naar boven als het gaat om grafiekjes: Ik word heel enthousiast als ik een langdradig verhaal kan omzetten naar een grafiek met twee variabelen en ik daarmee het verhaal begrijpelijk kan maken. Deze nerderigheid brengt ook met zich mee dat ik mij graag verdiep in nieuwe onderwerpen, hierdoor vind ik heel veel dingen interessant. 

Maar je komt bij ons niet programmeren, je gaat aan de slag met sales. Wat betekent sales voor jou?

Als ik bezig ben met sales, dan richt ik mij op relaties voor de lange termijn. Misschien vind je het gek dat ik niet direct roep dat ik voor meer klanten en snel meer omzet ga zorgen, maar dat past niet bij mij en ook niet bij Infi. Volgens mij is het belangrijker om de juiste vragen te stellen en goed te luisteren. Op die manier kunnen wij onze klanten goed begrijpen, meedenken en zoeken naar een oplossing waar onze klanten blij van worden. Als we elkaar begrijpen, kunnen we ook samen meer bereiken. 

Je loopt nu een week rond bij Infi, hoe voelt dat?

Heel goed! Infi is een schot in de roos voor mij. Wat me nu al opvalt is dat we, ik moet nog even wennen aan ‘we’, terughoudend zijn in het aannemen van nieuw werk. Hier ligt denk ik de kracht van Infi. We nemen echt alleen projecten aan die bij ons passen. Volgens mij hebben Infi én de klant hier op langere termijn profijt van. Dat komt ook duidelijk naar voren in de gesprekken die ik voer met onze huidige klanten.

Je hebt interesse in veel dingen, waarin verdiep jij je in je vrije tijd?

In de natuur! Elke minuut die ik vrij ben, lig ik op mn buik in het gras op zoek naar een zeldzaam mosje, grasje of vliegje. Het leukste vind ik het als ik op een onverwachte plek iets bijzonders vind. Laatst vond ik bijvoorbeeld een zeldzaam vliegje, Liriomyza Balcanica, in een plant op een industriegebied waar asbest werd geruimd. Een nieuwe soort voor Nederland!

Gaaf! En nu: als mensen meer van jou en Infi willen weten, hoe kunnen ze je dan het beste bereiken?

Je kunt me bellen op 06-40 28 10 22, mailen naar wouter.bosgra@infi.nl, toevoegen op LinkedIn of kom bij ons langs in Utrecht!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?