Infi geeft CodeUur op Utrechtse basisscholen

We kunnen niet alleen héél goed programmeren, sinds kort zijn we ook nog eens énorm goede basisschooldocenten! Vanaf vandaag geven wij namelijk op regelmatige basis een uur programmeerles.

Wekelijks uurtje code-les

Lesgeven aan groep 7 en 8 is een flinke uitdaging, maar we staan er gelukkig niet alleen voor. We doen dit samen met het enthousiaste team van het landelijke CodeUur wat vanmorgen feestelijk werd gelanceerd in Nemo Amsterdam. Stichting CodeUur organiseert vanaf nu elke vrijdagochtend op een groot aantal basisscholen verspreid over Nederland een speciaal CodeUur.

Tijdens dit digitaal creatieve uurtje leren kinderen op speelse wijze hoe ze een computer kunnen programmeren. Door bijvoorbeeld hun eigen games te programmeren leren kinderen creatief en logisch nadenken en verdiepen ze zich in de mogelijkheden van techniek. Allemaal vaardigheden die ze in hun toekomstige hypermoderne leven en carrière goed kunnen gebruiken.

We gaan door

En hier houdt het niet op. Het uiteindelijke doel van de Stichting CodeUur is dat programmeerles straks een vast onderdeel van het lespakket wordt, net zo normaal als handarbeid of rekenen. Een doel waar Infi volledig achter staat. En wie weet wat de toekomst ons dan brengt: we zijn altijd op zoek naar jong talent!

Les krijgen van onze ontwikkelaars? Of zelf les geven? Meld jezelf of je school snel aan via http://www.codeuur.nl!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?